siekiera Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Czas pokaże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Ja póki co przetłumaczyłęm Fedora Core 5 Instal Guide (Raven się zajmuje publikacją) więc na razie sobie odpuszczę tłumaczenie następnego manualka Ale przydało by się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 (edytowane) Jak w temacie Narka EDIT (teraz zobaczyłem że jest FC5 EN ) http://www.fedorafaq.org/ Edytowane Maj 3, 2006 przez jaro33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Jak w temacie Wywołujesz niepotrzebną presję. Będzie przetłumaczona kiedy tłumaczący znajdzie czas i ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Będzie przetłumaczona kiedy tłumaczący znajdzie czas i ochotę.A jak się komuś spieszy i ma czas, to może nawet uprzedzić tłumaczącego i odwalić za niego całą pracę Z tego co widziałem, to sporą część można z niewielkimi modyfikacjami ściągnąć z tłumaczenia FC4 o ile autor tłumaczenia nie ma nic przeciw temu. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Powoli nie rozumiem o co tyle hałasu? Nie było FAQ, sami stworzyliśmy (userzy forum). Ukazało się po angielsku to za jakiś czas będzie po polsku. Od zawsze zajmował się tym Gajownik, tym razem także. Bądźmy wyrozumiali, ma także inne sprawy na głowie niż tłumaczenie FAQ (choć wiem, że już to robi). Jak skończy to zamieści na forum, możecie być tego pewni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Maj 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Oczywiście, że żadnych presji Nie różni się Faq dla FC5 od poprzednich zbyt wiele, i nawet osoby z minimalną znajomością angielskiego (jak ja), mogą sobie ze wszystkim poradzić. Chciałem tylko poinformować szanownych Forumowiczów, że już jest! I należą się również podziękowania dla osób, które tworzą mini Faq. Kawał dobrej roboty! Większy zakres tematów - np. połączenia z internetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Następne "cioty" które mówią, żeby wyłączać połowę funkcjonalności SELinuksa! Może ktoś ich poinformuje, że trzeba zmienić kontekst bibliotek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Następne "cioty" które mówią, żeby wyłączać połowę funkcjonalności SELinuksa! Może ktoś ich poinformuje, że trzeba zmienić kontekst bibliotek? Gajownik tłumaczy FAQ, a on z SELinuksem dobrze żyje. Może coś zmieni od siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Następne "cioty" które mówią, żeby wyłączać połowę funkcjonalności SELinuksa! Może ktoś ich poinformuje, że trzeba zmienić kontekst bibliotek? Gajownik tłumaczy FAQ, a on z SELinuksem dobrze żyje. Może coś zmieni od siebie... Wątpie. Ale można by było napisać coś od siebie. Ja tam o SELinuksie nic nie wiem, ale taką małą propozycje wam składam chłopaki. "SELinux for Dummies @ forum.fedora.pl" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Tłumaczenie już dostępne. Zainteresowani mogą zobaczyć FAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Tłumaczenie już dostępne. Zainteresowani mogą zobaczyć FAQ Wyśmienicie. Mam jednak pytanie. Z tego co czytałem na fedora-announce-list, 4 maja zostały wniesione jakieś poprawki do FAQ, będziecie mogli to doszliwować? (faq.fedora.pl to wersja z 2 maja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Zaisntalujpaczkę "Core Fonts": rpm -Uvh /usr/src/redhat/RPMS/noarch/msttcorefonts-1.3-4.noarch.rpm literowka Zaisntaluj paczkę "Core Fonts": rpm -Uvh /usr/src/redhat/RPMS/noarch/msttcorefonts-1.3-4.noarch.rpm poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Zaisntaluj paczkę "Core Fonts": rpm -Uvh /usr/src/redhat/RPMS/noarch/msttcorefonts-1.3-4.noarch.rpm poprawione Ja Tu dalej widzę błąd - w pierwszym wyrazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi