2jz_gte Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Wczoraj się bawiłem trochę winem i oto rezultat: Winamp 2.78 i Real Player 8 PaintShopPro 7.04 Try&Buy Wynik? Super! Wszystko hula jak hula kula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 A możesz zrobić zmiany na obrazku w PSP i zapisać? Bo u mnie się wywalało. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 jeśli chodzi o Real Playera, to mam Linuksową wersje. Tempa jest, ale działa. winamp: niepotrzebne obramowanie PaintShopPro 7.04 Try&Buy: jestem zaskoczony. Po prostu miodzio! Poszukaj motywów dla wine. Będzie lepiej wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender88 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Konfigurowałeś to wine z jakiegoś poradnika? Mógłbyś podać linka? Mam poważne problemy z emulowaniem nawet IE :/ Jest nawet mój temat niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2jz_gte Napisano Maj 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Jeśli chodzi o PSP to nie sprawdzałem ale jest problem z "wejściem" do paletki m.in. layers czuli lipa... Real Player 8 i Winamp bez błędu. A co do konfiguracji to zaintalowałem (_rpm'a_ → RPM-a) ORT z Wine-0.9 a potem jakies configi dołączone do Corela Photopainta 9 który jest free na linuksa i są konieczne do współpracy. To tyle. IE nie hula ani 4.0 ani 6.0 WMP też nie hula . Pracuje z innym softem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender88 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 A mi sie w końcu udało. Instalowałem wine z rpm dla FC4 ze strony wine. Potem winetools, zainstalowałem wszystko co sie dało i już IE chula . A że p2m brakowało tylko IE to jest gitara. Dla tych co będą dopiero sie z tym bawić taka rada. Instalujcie tak jak podałem, potem jako ustem komenta wt i po koleji instalacja wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi