r2r Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 dopiero co zainstalowałem sobie, zacząłem instalować kodeki playery itp. Jednak pojawił się problem z zamykającymi się oknami firefoxa. Zamykają się chwile po kliknięciu na link: http://aed_221.webpark.pl/menu/download.html , przy próbie wejścia na www.miniclip.com i wielu wielu innych przypadkach. Co może być przyczyną?? PS Korzystam z neostrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Co może być przyczyną?? A skąd my mamy wiedzieć? Jasnowidzów tu mało, a Ty nawet nie piszesz jaka wersja Fedory, jaka wersja Firefoksa, wersja jądra też może mieć znaczenie nie mówiąc o setce innych powodów np.jakieś wtyczki poinstalowane w FF (flash?) U mnie jest OK. FC5, FF 1.5.0.2, kernel 2.6.16-1.2107_FC5. Sądząc po tym co widzę na tych stronach (animacje flash), to problemem może być niepoprawnie zainstalowana wtyczka flasha. Sprawdź czy strony zamykają się zawsze na stronach zawierających flasha czy dzieje się tak też na "zwykłych" stronach. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Maj 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Problem to tak jak napisał WalDo wtyczka flash... lub wyczka Javy... U mnie podobnie było po instalacji Javy... ale to było dawno nieprawda na FC4 Pogrzeb na forum i zainstaluj poprawnie wtyczki w przeglądarce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r2r Napisano Maj 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Rzeczywiście, powodem jest flash. Czytałem na forum że na FC5 x86_64 nie ma jeszcze flasha. Możecie napisać tak w miare prosto jak mam poradzić sobie z tym problemem? Odinstalowałem flasha jednak to nic niedało. Strony z fleshem dalej się zamykały... Mam kernel - 2.6.15-1.2054_FC5.x86_64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi