feodora Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Moze mi ktos dac link do mod_acces.so bo tego pliku mi brakuje.To plik Apacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=10681&hl= McGiwer co Ty na to? Aż mi się chce napisać "a nie pisałem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Maj 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=10681&hl= McGiwer co Ty na to? Aż mi się chce napisać "a nie pisałem" niech ktos mi pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Może byś przeczytał topic do którego link Ci podałem?! Wysiliłem się i nie kazałem Ci szukać na froum, dałem gotowca, a Tobie się nawet sprawdzić nie chce! Gdybym był modem to już byś miał bana, masz szczęście, że nim nie jestem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Maj 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Może byś przeczytał topic do którego link Ci podałem?! Wysiliłem się i nie kazałem Ci szukać na froum, dałem gotowca, a Tobie się nawet sprawdzić nie chce! Gdybym był modem to już byś miał bana, masz szczęście, że nim nie jestem! ale po wydaniu polecenia:load module -bash: load: command not found moglby mi ktos pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 feodora czy Ty w ogóle czytasz to co Ci ludzie piszą. Czy jakieś problemy w czytaniu ze zrozumieniem? I przestań w ramach odpowiedzi cytować całe posty - wystarczy kliknąć na "odpowiedz" zamiast na "cytuj". Za chwilę nikt Ci nie udzieli sensownej porady, bo z tego co widzę Ci którzy coś wiedzą i potrafią pomóc są coraz bardziej wkurzeni śmietnikiem jaki robisz swoimi postami na forum. Zacznij więcej czytać, potem jeśli potrafisz, to zacznij myśleć a dopiero na samym końcu zakładaj nowe wątki na forum. Uwierz, że myślenie nie boli - chyba, że z Tobą jest jakoś inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda6886 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 jak Ci go brakuje, to wejdz na www.apache.org, sciagnij go i zainstaluj (polecenie apxs -ic). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Maj 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 aktualnie przeszukuje za pomoca aplikacji znajdz pliki/katalogi mod_acces.so no i nie ma w moim kompie mod_acces.so Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 (edytowane) niech ktos mi pomoze Pomóż sam sobie i naucz się czytać ze zrozumieniem!!! Gdybyś wykazał choć odrobinę chęci to skopiowałbym sekcję z modułami z topicu, do którego link Ci podałem, do swojego konfigu, usunął kilka błędnych wpisów w configu to już dawno miałbyś poprawnie działającego apache. Ale nie, Ty wolisz drażnić ludzi i zniechęcać ich do pomagania Tobie. Wybór masz prosty: albo zaczniesz współpracować albo Twoje tematy będą lądować w koszu! (to da się załatwić) Oczywiście, że się da - więc radzę posłuchać kolegi. Edytowane Maj 4, 2006 przez Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Krótki kurs w punktach "Jak uruchomić Apacza": 1.kupujemy bilet do USA 2.Szukamy rezerwatu Indian ze szczepu Apaczów 3.Odnajdujemy jednego z przedstawicieli 4.Dajemy mu solidnego kopa Musi ruszyć, nawet bez konfiguracji ... Pozdr, W. P.S. Przepraszam, wiem, że to chamstwo , ale powstrzymywałem się już od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Nic dodać, nić ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Maj 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 ale zuk87 skopiowalem sekcje z modulami do konsoli i -bash:loadmodule command not found skopiowalem to juz kilka postuw wczesniej(niech mi moderator poprawia posty bo nie moge pisac normalnie) a odinstalowalem i zainstaluje ponownie i po sprawie po klopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Mimo wszystko cierpliwi z was ludzie. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feodora Napisano Maj 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 w jakie miejsce mam wkleic te loadmodule gdzie w http.conf czy config.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edas Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 ja nie wiem cholera? co z tym typem jest nie tak? httpd.conf - to jest taki mały cudowny pliczek konfiga apacza. Przejrzyj go a powinieneś zrozumieć !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi