Arukard Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Sciagnalem obraz fc5 z Fedora Core 5 Final - Bordeaux binarary pcc i podczas bootowanie wyswietla mi sie komunikat: Press (Esc)to boot i odlicza. Po skonczeniu odlicznia uruchamia sie winda to samo jak nacisne Esc. Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 A przed nagraniem obrazu na płyte sprawdziłeś sumę kontrolną (SHA1)? Wygląda na to, że boot sektor na płycie jakiś trafiony. binarary pcc Zresztą nie wiem, może to jakaś cecha Power PC. Mam zwykłego pececiaka z Atholnem, więc do końca pewien nie jestem Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Sciagnalem obraz fc5 z Fedora Core 5 Final - Bordeaux binarary pcc i podczas bootowanie wyswietla mi sie komunikat: Press (Esc)to boot i odlicza. Po skonczeniu odlicznia uruchamia sie winda to samo jak nacisne Esc. Pomocy. po pierwsze: czy Ty masz komputer PowerPC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arukard Napisano Maj 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Mam zwyklego pc z athlonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Sciagnalem obraz fc5 z Fedora Core 5 Final - Bordeaux binarary pcc i podczas bootowanie wyswietla mi sie komunikat: Press (Esc)to boot i odlicza. Po skonczeniu odlicznia uruchamia sie winda to samo jak nacisne Esc. Pomocy. A na pewno sciągnałęś do dobrej architektury procesora? Bo z tego co mówisz to komunikat przypomina mi zwkyły bios, a w Mac'ach jest zupelnie inaczej. Poza tym jak Ci się uruchamia Winda na Macu? :-) PPC → PowerPC, czyli Macintosh, Pegasos i inne NIE-PC-Architektury (z procesroem ppc) x86 → Pentium, Celeron, Athlon, Duron i wszystkie inne PC-Architektury (i 32bitowe i 64bitowe) X86_64 → 64bitowe PC-Architektury Update: Damn it, spóźniłem się ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arukard Napisano Maj 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Wielkie dzieki. Poprostu jak szukalem tego torrenta to wyskoczyl mi tylko ten i nie zwrocilem uwagi na to ppc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi