bender88 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Azureus to klient torrenta napisany w javie. Sam program działa normalnie. Gorzej jak wyświetli jakieś okienko (dymek) nad tray'em (w linuksie chyba też sie tak to nazywa ). Otórz pojawia się ładny komunikat na którym sa przyciski ukryj i ukryj wszystkie. Niestety oba nie działają i nie da sie pozbyć komunikatu. Nie pomaga nic, poza zamnknięciem programu. Nawet nie wiem czego to jest wina. Javy, azureusa, moja? Dodam że nie instalowałem javy, mam tą co jest domyślnie w FC 5. Any idea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Wina Azora W 2.3 tego ne było - w wersji 2.4 zauważyłem to samo. Pod linuksem, windy nie mam więc nie wiem. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 Wina Azora W 2.3 tego ne było - w wersji 2.4 zauważyłem to samo. Pod linuksem, windy nie mam więc nie wiem. Pozdr, W. Dodam jeszcze, że nie ma znaczenia czy jest to Azor z paczki czy archiwum, w obu występuje problem. Wersja javy także nie ma znaczenie, korzystam z najnowszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Maj 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2006 W ogole sa z nim same problemy(chodzi wlasnie o ta nowa wersje). U mnie czasem zuzycie procka jest na 40-50% przy procesie java... Chce sie temu przyjrzec blizej, ale narazie nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender88 Napisano Maj 6, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2006 Ściągnąłem wersje 2.3.0.6 i jest jeszcze gorzej. Dymek jak sie nie zamykał tak sie nie zamyka, natomiat java zaczęła pożerać całą możliwą moc obliczeniową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi