@WalDo Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Witam, Mam nick WalDo od dwóch dni nie poluję na płaszczaków Dzięki wizkid za motywację do założenia Towarzystwa Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 ROTFL :] WalDo oplułem monitor To Ci się udało, przednie, muszę powiedzieć. Btw, będą jakieś sesje terapeutyczne? Bilard w gronie kolegów. siedzenie w kółeczku i dzielenie się swoim "świadectwem" ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Przewidziane wyłącznie samobiczowanie w ramach tego topicu lub w "wyszukiwarce" płaszczaków Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JMK Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Mam na nick JMK. Ja... wychodziłem z tego stopniowo - najpierw przestałem uaktualniać moją "tablicę wyników"... potem w ogóle ją usunąłem... Teraz czuję się już zupełnie dobrze... btw: wizkid: z tym bilardem to całkiem fajny pomysł WalDo: W sumie nie mamy pewnie do siebie daleko - daj znać, jakby trzeba Ci było podrzucić jakieś plastry, bandaże, albo coś... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Nazywam się Rasp... Po tygodniu wizyt u terampeuty udało mi się wyciagnąć z tego jakże niebezpiecznego dla zdrowia nałogu... biczowania niestety nie pomagały i terapeuta musiał skorzystać z innych środków sugestii ale udało się... czuję się jak nowo narodzony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Nazywam się Rasp.. Nazywam się WalDo itd itd.... Chyba mieliśmy tego samego terapeutę ? Jak to się mówi na takich spotkaniach: "Dzięęęęki _Pat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Nazywam się Rasp.. Nazywam się WalDo itd itd.... Chyba mieliśmy tego samego terapeutę ? Jak to się mówi na takich spotkaniach: "Dzięęęęki _Pat" A taki spokojny wydawał się na FCOD, a tu proszę... nawet biczuje! ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Jaaa... ??? Mnie na FCOD nie było Chyba że terapeuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 mam na imie Daniel (da_niel) Na plaszczakow nie poluje juz od jakiegos czasu, nie licze do kiedy. Najpierw poczulem sie jakbym stracil kawalek siebie ale etraz jest juz mi dobrze z dani na dzien czuje sie lepiej niepolowanie daje mi duzo radosci, dodatkowe oparcie znajduje w rodzinie tej z poza firewalla... Nie poluje bo kiedy, jak zaczynalem z tym forum tez nie zajarzylem, ze do wyszukiwania sluzy "szukaj" +proponowalbym zrobienie mrugajacego przycisku "szukaj" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 da_niel - dziękujemy Ci. Bądź dzielny Wszyscy błądzimy w swoich poszukiwaniach Niech shoutbox będzie z Tobą [Edit]I "big boobs" też Fajny userbar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Maj 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 ja walczyłem sam ze sobą dzisiaj, długo oj długo... no powiem szczerze co mnie nakłoniło, ale najpierw świadectwo. Mój nick to wizkid i juz nie łapie płaszczaków chyba z 2 dni. Przestałem po tym jak zobaczyłem nawróconego po interwencji użytkownika WalDo. Jak mnie światłość z monitora w facjatę uderzyła to wiedziałem, że to to... Czuje się wolny i czysty Wspierajmy się bracia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2006 Wspierajmy się bracia Jak to mówią anglosasi "ejmen brader, ejmen" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2006 Nazywam się Rasp.. Nazywam się WalDo itd itd.... Chyba mieliśmy tego samego terapeutę ? Jak to się mówi na takich spotkaniach: "Dzięęęęki _Pat" A taki spokojny wydawał się na FCOD, a tu proszę... nawet biczuje! ;-P Słów mi brakuje; o co chodzi?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Maj 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2006 ze na FCOD byles grzeczny a tu w ramach terpaii biczujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Maj 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2006 Dzięki panowie, macie u mnie eee.. terapeutyczny soczek na następnych FCOD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi