pit664 Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 Witam, Własnie ukazała się (po długim zastoju) nowa wersja managera plików Gnome Commander-1.2 Zainteresowani mogą zajrzeć na stronę projektu TUTAJ Są też też paczki dla fedory. Ja zainstalowałem i chodzi bez problemu - spore podobieństwo do Total Commandera, widać wyraźne wzorowanie sie na tym programie. Pozdrawiam Dodane: To jeszcze dodam zrzucik ekranu jak to wygląda u mnie: TUTAJ P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 Wciąż funkcjonalnie gorzej od Krusadera, ale za to ładuje się o niebo szybciej. Dzięki za info, czekałem aż się coś ruszy tym temacie. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 a ja jednak sie przesiadlem z krusadera na razie go nie odinstalowuje ale poczekamy-zobaczymy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 rzeczywiscie nie ma jeszcze funkcjonalnosci krusadera, ale wyglada bardzo obiecujaco, moze dlatego ze uwielbiam Total Commandera, jest to chyba jedyna windowsowa rzecz ktorej mi brakuje w linuksie jak znajde czas to moze powspieram ten projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 Wygląda super, lecz mi niestety dziwnie działa przy przeglądaniu sieci SMB (Samba network). Pojawiają mi się grupy robocze, ale jak chcę wejść w grupę roboczą to gnome commander próbuje mi otworzyć grupę roboczą przy pomocy gedita. U Was to samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 jop Edytor tekstu does not know how to open remote file. Do you want to download the file to a temporary location and then open it? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
death1988 Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 mi sie podoba:P bo total comander zainstalowany na (_linuxie_ → Linuksie) ORT troche szalał to mi sie podoba bo jest podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi