@perl Napisano Maj 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2006 Witajcie, spotkalem sie z dziwnym wyszukwianiem w wyszukiwarce pakietow http://rpm.pbone.net - probowalem odnalezc kbfx, wpisywalem rozne kombinacje rowniez z dzokerami oraz modyfikowalem obszry szukania (rowniez ftp) i nie odnalazl mi pakietu za to google odnalazlo mi ten pakiet wlasnie w tej wyszukiwarce http://rpm.pbone.net/index.php3/stat/4/idp...5.i386.rpm.html moze ja zle korzystam z tej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Maj 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2006 nic dziwnego, że nie znalazło..przypuszczam że szukałeś pakietów dla Fedory a tam mają tylko dla Mandrivy, Suse, Mandrake i innych (czyli Other) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Maj 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2006 nic dziwnego, że nie znalazło..przypuszczam że szukałeś pakietów dla Fedory a tam mają tylko dla Mandrivy, Suse, Mandrake i innych (czyli Other) zobacz na moj link ktory podalem wyzej, jest to wynik wyszukiwania (??) w rpm.pbone.net, z ktorego sciagnalem pakiet wlasnie dla FC5, dziwne jest to ze probujac go znalezc przez "SEARCH" (na stronie) - nie mozna tego zrobic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2006 Wg mnie to jest to po prostu źle sklasyfikowany pakiet. Z jednej strony ma w nazwie *fc5* z drugiej strony jak kliknąłem na podany przez Ciebie link to u góry strony jest "kbfx rpm build for : Other. For other distributions click here." czyli tak jak sugerował InIrudeBwoy. Stąd pewnie problemy z wyszukiwaniem Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi