Coppertop Napisano Lipiec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2006 Jak masz KDE to używaj AmaroKa a nie Banshee. Banshee jest pod Gnome'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Lipiec 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2006 Oj jest, jest, ale Amarok stwarza mi problemy. Przy pauzie zamiast ładnego wyciszenia nagle się zatrzyma i po sekundzie kilka milisekund jeszcze słychać. Ogólnie stabilnie działa. aRts bardzo mi się sprawdza - w końcu mogę mieć wszystkie dźwięki na raz . A nie jak przy MDK 10.1. DLa Kadu użyłem wtyczki Alsy i jak Amarok skończył grać miałem ding. ding. ding itede . Linux ma bezdyskusyjnie lepsze oprogramowanie. Proste w obsludze, ułatwiające życie i maksymalnie konfigurowalne, dostosowywalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burak bordowy Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 pomysl jest dobry... ja jakem burak bordowy zabawe zaczalem z linuksem jakies pol roku temu: zastartowalem od razu od red hata 9, pozniej fc2, fc 4 a teraz fc5. i tylko czytajac kilka forow nie mialem wiekszych problemow z instalacja ( tego czego uzywam tzn multimedia wszelkiej masci, net i ogoolnie to co przecietnemu userowi trzeba... ) - stad kazdemu rozsadnemu i myslacemu uzytkownikowi kompa polecam: linux jest OK. czasem tylko faktycznie trzeba poszperac i pogmerac... ale coz - to dobry trening dla szarych komorek... ktore podobno masowo obumieraja bez zajecia! heheheh... !!!! a gdy obumra: w miejsce samodzielnego myslenia pozostanie slepa wiara w sw. billa... :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leppakaklifoth Napisano Styczeń 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2010 Dzisiaj natrafiłem na podobny artykuł w sieci.Posiadam windę,oraz fedorę i muszę powiedzieć,że zawsze lepiej pracowało mi się na linuksach.Windows jest dobry do gier,zresztą jest to system bogaty w oprogramowanie,ale za to wszystko często trzeba płacić.Linuks jest alternatywą dla windy.Fakt,może nadal brakuje tu niektórych bajerów,ale za to robali nie musisz się już tak bać,chociaż nie ma systemu idealnego...........Pomimo wszystko linuks zawsze będzie górą,gdyż to użytkownicy dbają o bezpieczeństwo.To "zwykli użytkownicy" tworzą poprawki,czy też nowe programy w formie paczek.Faktycznie ciężko przesiąść się z windy,na linuksa,ale (_na prawdę_ → naprawdę) ORT warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Styczeń 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2010 Dzisiaj natrafiłem na podobny artykuł w sieci.Posiadam windę,oraz fedorę i muszę powiedzieć,że zawsze lepiej pracowało mi się na linuksach.Windows jest dobry do gier,zresztą jest to system bogaty w oprogramowanie,ale za to wszystko często trzeba płacić.Linuks jest alternatywą dla windy.Fakt,może nadal brakuje tu niektórych bajerów,ale za to robali nie musisz się już tak bać,chociaż nie ma systemu idealnego...........Pomimo wszystko linuks zawsze będzie górą,gdyż to użytkownicy dbają o bezpieczeństwo.To "zwykli użytkownicy" tworzą poprawki,czy też nowe programy w formie paczek.Faktycznie ciężko przesiąść się z windy,na linuksa,ale (_na prawdę_ → naprawdę) ORT warto. wow fajna archeologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joorva Napisano Styczeń 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2010 na niektórych forach widziałem gratisowy tytuł "górnika roku", który dostawaili użytkownicy za takie wysoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Styczeń 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2010 Nie ma to jak wytłuścić istotne informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi