mavik Napisano Sierpień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2006 http://hack.pl/aktualnosci/porazka_na_pokazie_visty_203 Poprostu rewelacyjny system ętelygentny i w ogóle to też jest niezłe choc już mniej śmieszne http://hack.pl/aktualnosci/niepodpisane_st...ska_pigulka_205 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2006 ROTFL! Akcja prawie tak dobra jak słynny bluescreen na prezentacji Windows 98 To tylko dowodzi, żę kod Windows to sieczka. Z resztą... polecam przy okazji lekturę - daje do myślenia na temat tego co dzieje się w M$ i w kodzie Visty. A drugi link... Bezpieczeństwo i Windows... heh... Nie wiem czemu oni cały czas próbują leczyć ten system objawowo? Chociaż z drugiej strony, gdyby chcieli (_na prawdę_ → naprawdę) ORT go wyleczyć to musieliby napisać go ode zera... Hasta la (M$) Vista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2006 No cóż,pewnie możemy spodziewać się kolejnych opóźnień Visty. I bardzo dobrze, może przynajmniej coś poprawią. W sumie to jak tak się temu wszystkiemu przyglądam to mam wrażenie, że Vista to może być gwóźdź do trumny Microsoftu, te wymagania, konieczność wymiany monitorów itd. kiepsko to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Introducing Microsoft Windows Vista 'Duke Nukem Forever Edition' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Ja szczerze mówiąc nie zamierzam instalować tej Visty Nie będę sobie syfu robił na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Ja bym może i zainstalował ale po co kasę tracić na coś co i tak nie będzie(podobno) chodziło na moim 3letnim sprzęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Mnie ten system trochę ciekawi, nie przeczę. Ale na pewno nie zainstaluję z prostego powodu - mam Linuksa więc wszytsko co oferuje Vista widziałem już kilka lat temu. Pomijając interface 3D, ale to mam akurat teraz przez XGL i Compiz i to znacznie bardziej przemyślane niż na Viście. Nie wspominając już o tym, że Vista by mi pewnie nie poszła a XGL śmiga jak F16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Sierpień 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Celeron 2,6GHz 768MB ram dysk 40GB 5400rpm i Vista zajmuje 100% czasu procesora. Oczywiście w w domyślnej konfiguracji i bez odpalonych dodatkowych programów . To mówi wszystko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 A XGL dziala na TNT2... The Power of Linux Nie wiem czemu wczesniej napisalem SLED... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 A XGL dziala na TNT2... The Power of Linux Ostatnio gadalem z Exbros'em na ten temat. Podobno Chris(glowny developer Korrora) mu wyslal rozwiazanie jak podmienic stery na nvidia-legacy. Z tego wynika ze mozna. Niestety sam jeszcze nie sprawdzalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 M$ do piachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 M$ do piachu. W pewnym stopniu się zgadzam. Z drugiej strony to bardzo bym chciał, żeby Vista wyszła, bo może chociaż trochę staniałoby XP Na jednym z kompów w mojej domowej sieci wciąż jest W98 350,- za XP HE to wg gruuuuba przesada, a nei potrafię przekonać rodziny, że Linux jest lepszy, bo w firmach w większości Windows (sam tak mam) A co do pierwszego postu w tym wątku: cóż, dobrze jeśli to w ogóle pisał system rozpoznawania mowy a nie jakiś Murzyn uryty za kulisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 a nei potrafię przekonać rodziny, że Linux jest lepszy No nie gadaj... Zakręć Windowsowy kurek na jakiś czas i zmuś do korzystania z Linuksa Poświęć trochę (albo trochę więcej ) czasu na to. Pokaż im funkcje takie jak Compiz, czy Beagle. Może też menu SLAB? Jeśli się nie przekonają do Linuksa to już się ich nie da uratować M$ do piachu. Taaaaak! I to jak najszybciej. Mam nadzieję, że Vista będzie ostatnim Windowsem w historii - jeśli w ogóle wyjdzie Poza tym, można powiedzieć, że M$ - ten który znamy i "kochamy" już umarł. Bo czymże jest M$ bez Billa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Patrzcie nawet takie wpadki nie pozbywają M$ klientów to się nazywa przywiązanie i oddanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 ..to bylo dobre, smakowalo mi ) hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi