swiatex Napisano Sierpień 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2006 Ja tam lubie zime ale tylko przez pierwszy miesiąc..najlepiej jest w lipcu Za goraco też nie może być.. Poprostu..najciężej jest dogodzić Polakowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2006 Nasz sport narodowy to narzekanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Sierpień 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2006 i chyba jesteśmy w tym najlepsi w Europie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2006 I jakos nikomu nie przyjdzie do glowy, ze zamiast narzekac zawsze mozna przeciez przeniesc sie do innej strefy klimatycznej Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2006 Całkiem możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Sierpień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2006 Jak się umie pływać. Ja nie umiem, mimo, że były lekcje w 2 klasie podstawówki. A ja mieszkam nad jeziorem i trochę umiem, ale mi się nie chce A zimą łyżwy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2006 Jezioro to i ja mam, a nawet dwa, ale straszliwie zanieczyszczone przez głąbów-mieszkańców. Nie wiem, co oni robili, ale nie wolno się kąpać :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Sierpień 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2006 To ładny syff.. u mnie są wmiare czyste.. ale dość daleko bo te czyste jest jakieś 7km od miasta.. brudne to jedyne 2 km:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Sierpień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2006 Jezioro to i ja mam, a nawet dwa, ale straszliwie zanieczyszczone przez głąbów-mieszkańców. Czyli ciebie też, skoro tam mieszkasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMonster Napisano Sierpień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2006 Ja jestem wybitnym zimnolubem. Kocham zimę, ale tylko, gdy do szkoły nie muszę iść. Bo do szkoły chodzę we Wrocławiu, a miszkam na krańcu świata, 30km od Wrocka. Wyjście do szkoły wygląda u mnie jak wyprawa na biegun polarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Sierpień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2006 Ja nie plumkam brudów w jeziorze . Ja mam wannę i przysznic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Sierpień 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2006 Ja mogę się pochwalić że w tym roku nie byłem nad jeziorem ani nad morzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 13, 2006 ja tam lubie każdą pogodę, leje, wieje, słońce grzeje - jest okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2006 Wieje, pada i chłodnawo == jest ok ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 i wiatraczki z procka - prawie jak szum morza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi