uosiu Napisano Wrzesień 1, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2006 panowie i panie, pniemy sie z bomba coraz wyzej, a razem z nia i nasza strona http://www.google.pl/search?hl=pl&q=dz...+Google&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Wrzesień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 pniemy się i postanowiłem powiększyć czcionke w podpisie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 no i akcje szkag trafil- nie ma GG, jest tylko nasze forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Wrzesień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 LOL co ja mogę powiedzieć na ten temat... kto pod kim dołki kopie, te sam w nie wpada? :> mamy zaszczytne miejsce tylko kilka pozycji niżej pod wielkim napisem -> masturbacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Wrzesień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 No właśnie, a czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć dlaczego akcję szlag trafił? Bo ja tego nie bardzo rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Wrzesień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 Bo prawie wszystkie linki szły z jednego miejsca? ;-) Ostrzegałem i to w tym topicu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 ecik: google sie skaplo ze cos nie tak z wynikiem szukania to zbanowali gg pod ten keyword @sorror - nie tylko z forum - strona staszka ( ), moja, Daniela_2005 i kilka innych (okolo 10) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Wrzesień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2006 porażka..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Wrzesień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2006 Racja . Dlatego się nie przyłączałem, bo co do rzeczy ma czyjś kaprys . Aha: że GG jest złe, dlatego nigdy go nie używa(łe)m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi