@Sorror Napisano Sierpień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2006 Niechący zresetowałem sobie twardo komp. Uptime kilka tygodni, więc łatwo to sobie wyobrazić - sporo aplikacji w ruchu, sporo zajętych zasobów etc ;-) No i ciekawa konsekwencja wyszła na jaw. Otóż odtwarzając jakikolwiek film każdym z odtwarzaczy widać jedynie niebieskie tło (takie jakie widzimy robiąc zwykłego screena odtwarzającemu gmplayerowi). Co ciekawe, edytując sobie dowolny film przez lives wszystko jest ok (preview etc działa jak należy). Uznawszy, że lives korzysta z własnych kodeków etc, zupdejtowałem sobie xine i mplayera (miałem starsze) wraz z kodekami. Bez zmian, nadal niebieskie plamy... Być może ktoś będzie mieć jakąś koncepcję lub mu się to kiedyś przytrafiło, mi jakoś nic do głowy nie przychodzi... Rozwiązanie Jak się okazało Nautilus nie wiedzieć czemu zatyldował większość plików z ../win32. Wystarczyło przywrócić poprzedni stan rzeczy i śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi