death1988 Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Witam. szukam programu najlepiej polskiego do tworzenia stron, ktory mialby dość duża funkcjonalnośc jak np Pajączek pod winda. napiszcie jakich programów uzywacie.. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Bluefish Ja używam Bluefisha. Ma duży zbiór funkcji php i innych języków. A jeśli chodzi ci o coś takiego jak Pajączek windowsowy to raczej nie znajdziesz A z prostszych programów to CoffeCup HTML Editor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Nvu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 Quanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 tutaj masz pelen spis softu pod rózne systemy: http://www.php-editors.com/ sam zastanawiam sie pomiedzy quanta a bluefishem, póki co pisze w quancie, ale bluefish zajmuje lekko 50% mniej miesca w ramie i jednak dziala szybciej ogólnie bluefish to chyba najlepsze rozwiazanie, ale przyzwyczailem sie do quanty... innych edytorów nie testowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaz Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 pod Gnome polecam Scite, ale jest tam tylko wersja kodu (kolorowanie kodu czego używam w pisaniu skryptów php, js) spróbuj pisac w samym kodzie a po paru dniach przestanie Ci to przeszkadzać- zrobisz jak uważasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Sierpień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2006 A dlaczego nikt nie uzywa kdevelop? to njalepszy edytor php na jakim pracowałem wole to niż eclipse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 27, 2006 to tak troche jakbyś powiedział: a dlaczego nikt nie wspomniał o polonezie? to najlepszy samochód jakim jeździłem, wole go niż syrenkę hehe, edytor php to sprawa indywidualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
death1988 Napisano Sierpień 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2006 dzieki za podpowiedzi bluefish mnie zadowala:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2006 Diobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi