zio_dj Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 Witam , Jestem nowym użytkownikime systemu Linux Fedora Core 5 (mam go od tygodnia) i mam problem. Poprostu co trzeba zrobić aby mi filmy chodziły?Jakick kodeków użyć? skąd je wziąć?Jak je zainstalować ? Pytam bo chę odtwarzać filmy a nie wiem jak. Sorry jak już taki temat był.Może to głupie pytanie ale jestem laikiem jeszcze. POZDRAWIAM I PROSZE O ODPOWIEDŹ gg 7989636 e-mail [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lone_wolf Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 Zainstaluj yum-a . Wszystko znajdziesz w FAQ. Później yum install mplayer, yum install mplayer-gui.To że jesteś laikiem nie zwalnia cię od korzystania z wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 Skoro masz od tygodnia to już taki nowy nie jesteś a co do wyświetlania filmów to proponuje ten post, lub po prostu faq, które tak czy tak powinieneś przeczytać.. Jeszcze jedno.. szukanie nie boli byleby nie w shoutboksie - bo to już może zaboleć Pozdrawiam Rasp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi