babcia31 Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 po włączeniu windowsa pojawia mi się ten komunikat "Nie można uruchomić systemu Windows z powodu sprzętowego błędu konfiguracji dysku. Nie można dokonać odczytu ze wskazanego dysku startowego. Sprawdź ścieżkę oraz dysk. Sprawdź w dokumentacji systemu Windows oraz w instrukcji obsługi sprzętu dodatkowe informacje Na temat konfiguracji dysku." posiadam windows xp opis tego problemu znalazłem tu http://www.pckurier.pl/archiwum/art0.asp?ID=4427 ale tu pojawia się problem nie mogę znależć pliku boot.ini na dysku i przez to nie moge wpisać potrzebnych rzeczy co mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 Płyta z XP i Konsola przywracania, czy cos w tym guście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 na poczatek zajmiemy sie tym ze to nie wlasciwy dzial na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McMonster Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 A i forum też nienazbyt trafne ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 Może po prostu jestesmy tak genialni i tylko na nas mozna w dzisiejszych czasach polegać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Wrzesień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2006 ale tu pojawia się problem nie mogę znależć pliku boot.ini na dysku i przez to nie moge wpisać potrzebnych rzeczy co mam zrobić ? boot.ini znajduje sie w katalogu glownym na dysku systemowym (najczesciej C: ) jest plikiem ukrytym i systemowym, dlatego standardowo go nie widac, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amdfanatyk Napisano Wrzesień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2006 co to jest do cholery? userdel babcia31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 6, 2006 co to jest do cholery? amdfanatykwiecej luzu To jest OFFTOPIC/NoName. Oczywiście, że nie to forum, ale nie strzelajmy do ludzi tylko za to, że mają Windows i nie potrafią sobie nawet z tym poradzić Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi