MC' Napisano Październik 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 Witam, Mam pytanie jak zwięksyć rozmiary okna głównego lub korektora graficznego bo przeciągając za krawędzie to tylko liste odtwarzania można powięksyć. pozdr P.S. Jak instalować wtyczki do bmp jeśli nie ma ich w repach; trzeba kompilować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2006 BMP jest podobny do XMMS wiec zakladam ze jak masz okienko z czasem to sa tam takie male guziczki. jeden z nich wlacza 2x wieksze piksele i okno sie staje 2x wieksze. a wtyczki? jak masz livne- yum install bmp\* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Październik 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2006 a wtyczki? jak masz livne- yum install bmp\* Co się dzieje ? chodziło mi o taki przypadek gdzy wtyczki nie ma w repach Co do tych małych przycisów to za nic nie mogę ich naleźć ;( Czyli nie ma opcji zmiany wielkości okna na dowlolną jak w WinAmpie lol.... mało fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 Nie ma opcji typu 70% czy 400%, ale tylko Control + D jak się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Październik 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 Nie ma opcji typu 70% czy 400%, ale tylko Control + D jak się nie mylę. Próbowałem raz na bmp by był aktywnym oknem i Ctrl+D i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 Trudno. Pewnie porzucili ten kawałek kodu. BMP nie jest już rozwijany. Zobacz Audacious'a (nie myl z Audacity). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Październik 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 A może BMPx ma zmieniany rozmiary normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 A może BMPx ma zmieniany rozmiary normalnie?BMP i BMPx to dwa zupełnie różne odtwarzacze. Różnią się właściwie wszystkim poza rdzeniem nazwy Poszukaj sobie screenshotów na bmpx.beep-media-player.org to będziesz wiedział o czym mówię. Z grubsza to tak jakby porównywać wygląd np. winampa w wersji 4 z windows media player 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi