Jump to content

KDE 3.2 released

Doriath
 Share

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No jakos nie umiem przekonac Gnoma by mi byl posluszny .... ;-)

[...]

a nie pisałeś o tym ... może można było by Ci pomóc ?? :mrgreen:

[...]

dlatego wole KDE, moze dlatego ze przesiadam sie z windy....

...a ja dlatego nie lubię KDE ... za bardzo przypomina mi winde :/ a wystarczy, że XP katują mnie w pracy ...

:D

• 1 month later...

Hi

Mi KDE bardziej odpowiead, ale Linusia mam od miesiąca, więc może się nieznam, never mind. /JEdnak po zainstalowaniu KDE3.2 szlag mnie trafia, bo nie mogę zmienić ikon na inne niz te oferowane w "ikonach systemowych". oczywiscie moge wybrac "inne ikony" i potem zaznaczyc inna dowolna, ale zmiany nie sa zachowywane. What's goin on? Jest na to jakis patch, albo ja jestem totalnym ignorantem, a moze ten typ tak ma (w poprzedniej wersji KDE nie bylo z tym problemu)

Hi

Mi KDE bardziej odpowiead, ale Linusia mam od miesiąca, więc może się nieznam, never mind. /JEdnak po zainstalowaniu KDE3.2 szlag mnie trafia, bo nie mogę zmienić ikon na inne niz te oferowane w \"ikonach systemowych\". oczywiscie moge wybrac \"inne ikony\" i potem zaznaczyc inna dowolna, ale zmiany nie sa zachowywane. What's goin on? Jest na to jakis patch, albo ja jestem totalnym ignorantem, a moze ten typ tak ma (w poprzedniej wersji KDE nie bylo z tym problemu)

Hi

Czy (_na prawdę_ → naprawdę) ORT tylko ja mam ww problem? co się mogło zwalić i jak to naprawić?

Witam,

Mam taka dziwna przypadlosc - po zainstalowaniu KDE 3.2 nie chce mi sie uruchomic wcale xmms - po kliknieciu na ikone pojawia sie ta wesola skaczaca ikona, na taskbarze pasek programu... ale po 15 sekundach myslenia - pasek znika.

o co chodzi? co z tym zrobic?

Pozdrawiam,

rfk

Witam,

Mam taka dziwna przypadlosc - po zainstalowaniu KDE 3.2 nie chce mi sie uruchomic wcale xmms - po kliknieciu na ikone pojawia sie ta wesola skaczaca ikona, na taskbarze pasek programu... ale po 15 sekundach myslenia - pasek znika.

o co chodzi? co z tym zrobic?

Pozdrawiam,

rfk

wpisz w konsolę xmms i wrzuć tu komunikat ....

aaaa i

Ludzie, apeluję - Twórzcie nowe tematy!

...bo robi się taki kocioł, że w każdym temacie jest czasem kilka innych problemów....

:mrgreen:

wpisz w konsolę xmms i wrzuć tu komunikat ....

ok, nastepnym razem zaloze nowy watek, ale pozwol, ze na Twoje pytanie odpowiem jeszcze tutaj, ok?

Oto komunikat

-----------

Naruszenie segmentacji

Prawdopodobnie znalazłeś błąd w XMMS, odwiedź więc

stronę http://bugs.xmms.org i wypełnij zgłoszenie błędu.

-----------

-----------------------------

juz sobie poradzilem:

rpm -ivh xmms* --force

:) i dziala

Pozdrawiam,

rfk