Gość PhockouS Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 lub tez jak kto woli - menu KDE : Po updatcie tego oto WM zmienilo sie kilka rzeczy , calkiem fajnych zreszta . Zirytowalo mnie jedno , mianowicie - czy da sie usunac ten pasek z boku , na ktorym pisze KDE 3.5 ( chce miec mniejsze menu )? zalaczam screena : http://img138.imageshack.us/img138/9509/zrzutekranu2yn5.png pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 Ja nie mam tego paska. Może to kwestia stylu interfejsu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 no wlasnie , ale gdzie to zmienic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 konfiguracja panelu -> menu -> pokaż pasek boczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 dzieki , dziala :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi