bercik111 Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Cześć, kiedy boot'uje instalacje z DVD Fedory Core 6, pojawia się informacja, iż nie może znaleźć ustawień klawiatury i kernela. Co mam zrobić? Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 a linux text ? a masz klawiature na usb? jak tak to w biosie jest odpowiednia opcja: w Advanced chipset features-włącz na auto jak możesz a jak nie możesz to na Enabled Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik111 Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Nie, mam coś takiego "Invalid keyword in config file" (zle przetłumaczyłem wczesniej) a poźniej "Couldn't find kenel image: linux" i nie rusza instalacja. Nie ma nawet mowy o "text linux" nie mam nawet wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 ej..a sumy sie zgadzają?? jak wkładasz płyte podczas uruchamiania kompa to pokazuje się taki obrazek fedory a niżej jest boot: i normalnie wciskasz enter i instalujesz a zamiast enter wlep tak aby wyglądało to tak: boot:linux text Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 "Couldn't find kenel image: linux"Oj, sprawdz plytke mediacheckiem, bo mi to wyglada na zwalony obraz/nosnik...boot: mediacheck Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 dobra..gadałem z kolesiem na kadu i pisze że pobierał przez Download Accelerator Plus chyba już znamy przyczyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik111 Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 boot: mediacheck Couldn't find kernel: mediacheck Ok, mozna jakos naprawic obraz, jak sie sciagalo przez DAP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Najlepiej pobrać ponownie torrentem lub spróbować podmienić posiadany obraz do torrentu i może on sam Ci go naprawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Zacznij sciagac torrentem, poczekaj troche, przerwij i skopiuj uszkodzony obraz w odpowiednie miejsce do katalogu do ktorego sciaga torrent. Odpal torrenta ponownie i czekaj. To chwile potrwa, ale powinno zadzialac - torrent sciagnie ponownie uszkodzone fragmenty. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik111 Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Moglibysćie mi podać link do torrent'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Moglibysćie mi podać link do torrent'a? No i znowu problem Skąd by tu wziąć link do torrenta :lammer: Może STĄD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Albo stad Najciemniej pod latarnia?... Leniuszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik111 Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Mam mały problem z tym. Ściąga mi wszystkie pliki od początku od 0,00% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Mam maly problem z tym. Sciaga mi wszystkie pliki od poczatku od 0,00%Zaczales sciagac, przerwales, skopiowales swoj obraz w miejsce tego nowo rozpoczetego (katalog Zod-dvd-i386, plik FC-6-i386-DVD.iso)? Przy ponownym uruchomieniu powinien przeleciec to co juz jest, i zaczac sciaganie tylko fragmentow uszkodzonych... Pod czym to robisz? Spróbuj pod Azureusem... Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik111 Napisano Listopad 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Robilem BitCometem, sprobuje tym, co mowisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi