Skocz do zawartości

Witam Po Przejściu Z Auroxa

JanuszWo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Przeszedłem właśnie na Fedorę z auroksa. Pozdrawiam wszystkich użytkowników

I jak wrażenia po przejściu?

in plus czy in minus?

pozdrawiam

Widać jest nas więcej ;) Ja również przeeszedłem z auroxa (używałem wersji 11.1 potem 12.0) na Fedorę i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Co prawda wielu rzeczy jeszcze nie potrafię ale jakoś sobie radzę.

W ogóle sądzę że utarło się trochę złe przeświadczenie w niektórych kręgach że fedora jest trudniejsza od auroxa. Ja nie zauważyłem czegoś takiego.

Jedyna rzecz która mi się trochę nie podoba to to że domyśle środowisko graficzne na fedorce to gnome. Ale nie był to zbyt wielki problem żeby zainstalować KDE.

Ogółem bdb system i będę sie go trzymał :)

i teraz bede Was meczyl swoim dyletanctwem pewnie
Nie będziesz męczył. Odpowiadamy na każde pytanie, pod warunkiem, że nie było zadane wcześniej, więc od razu polecam opcję "Szukaj" oraz opcję http://google.pl/linux ;)

No powiedzmy, że dobrze jest jesli pytania dotycza linuksa, komputerów, od biedy tematów luźniej związanych z informatyką, webmasterstwem itp.

Niedawno była długa dyskusja nt. praw konstytucyjnych, cenzury i pozwów ;) - nie chcemy takich dyskusji, nie paramy się polityką. Kochamy linuksa ze szczególnym uwzględnieniem Fedory :D

No i przy okazji witam również ;)