JanuszWo Napisano Listopad 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2006 Witam! Przeszedłem właśnie na Fedorę z auroksa. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amdfanatyk Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 gratuluje wyboru jedynej slusznej dystrybucji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 Witam! Przeszedłem właśnie na Fedorę z auroksa. Pozdrawiam wszystkich użytkowników I jak wrażenia po przejściu? in plus czy in minus? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpe Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 ja tez wlasnie wrocilem, po chwilwej przesiadce na auroxa (co mnie podkusilo?) , zrobilem to w tempie rakiety ... i teraz bede Was meczyl swoim dyletanctwem pewnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrick Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 Widać jest nas więcej Ja również przeeszedłem z auroxa (używałem wersji 11.1 potem 12.0) na Fedorę i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Co prawda wielu rzeczy jeszcze nie potrafię ale jakoś sobie radzę. W ogóle sądzę że utarło się trochę złe przeświadczenie w niektórych kręgach że fedora jest trudniejsza od auroxa. Ja nie zauważyłem czegoś takiego. Jedyna rzecz która mi się trochę nie podoba to to że domyśle środowisko graficzne na fedorce to gnome. Ale nie był to zbyt wielki problem żeby zainstalować KDE. Ogółem bdb system i będę sie go trzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 i teraz bede Was meczyl swoim dyletanctwem pewnieNie będziesz męczył. Odpowiadamy na każde pytanie, pod warunkiem, że nie było zadane wcześniej, więc od razu polecam opcję "Szukaj" oraz opcję http://google.pl/linux No powiedzmy, że dobrze jest jesli pytania dotycza linuksa, komputerów, od biedy tematów luźniej związanych z informatyką, webmasterstwem itp. Niedawno była długa dyskusja nt. praw konstytucyjnych, cenzury i pozwów - nie chcemy takich dyskusji, nie paramy się polityką. Kochamy linuksa ze szczególnym uwzględnieniem Fedory No i przy okazji witam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi