esdoka Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 zainstalowałem yum'em wireshark'a dla fc6. Niestety nie mogę go znaleźć w KDE. Internet, narzżędzia, system.... Przeszperałem wszystko co może wpaść do głowy takiemu linuksowemu newbie jak ja. I nic. Czy może mi ktoś pomóc? Zaznaczam też, że szukałem na forum. Jednak jedyne co znalazłem to info, że program jest widoczny (akurat w tamtym przypadku) pod GNOME'em... Edit - głupia sprawa... Przełączyłem się na (_root'a_ → roota) ORT, tam był. Przełączyłem się z powrotem na zwykłego usera. Pojawił się.. Ehh.. przepraszam za zaśmiecanie forum. Po prostu się wkurzyłem, że coś mi nie wyszło, nie moglem znaleźć solution i jak to newbie napisałem posta... Usuńcie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Październik 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 22, 2007 Witam, po roku mam ten sam problem, ale jest na tyle uciążliwy, że na jednym komputerze bez problemu pojawił mi się w panelu, a na drugim dalej nie ma mimo usunięcia i instalacji, oraz chwilowym przełączeniu na roota;/ to jest denerwujące P.s. Używam Gnome, czy miał ktoś podobny problem i rozwiązał go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2007 jeśli chodzi o kłopoty z nowymi aplikacjami na panelu, to ja sobie radziłem w prosty sposób: killall gnome-panel wszystkie programy, które lądują w menu Aplikacje użytkowników mają swój plik w katalogu /usr/share/applications/; załączcie na forum zawartość pliku wireshark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi