tomasiek Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 więc tak - poieważ nigdzie nie znalazłem rozwiązania tego problemu, mam do was pytanie. Karty dźwiękowej potrzebuję prostej, bez zbędnych bajerów - słucham sporadycznie i nie zależy mi na jakości. Co polecicie, co będzie na 100% działało z fedorą 6.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 Ja ze swojej strony to polecę Ci karty dźwiękowe zintegrowane z płytą główną Jeszcze nigdy nie miałem z nimi problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2006 Co polecicie, co bedzie na 100% dzialalo z fedora 6.0Ja mam zwyklego Sound Blaster 128 PCI. Na allegro za 35,- np. TUTAJ. Oczywiscie za sprzedajacego nie gwarantuje, bo to zaden znajomy Chodzi mi o typ karty, która u mnie dziala. [Edit] To oczywiscie zadne 5.1 czy 7.1 - zwykle stereo, ale ja tez z rzadka slucham muzy, jesli mam ochote na jakosc, to wieze wlaczam. Ale radio z BMPx czy zeby mi "w tle" cos brzdakalo - wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasiek Napisano Listopad 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 @roger_sanchez87 - w poście w którym zadałem pytanie jest link - przeczytaj dlaczego nie mogę użyć wbudowanej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Ja mam zwyklego Sound Blaster 128 PCI. Na allegro za 35,- Nie, no to juz lekka przesada Ja mam (i innej nie chce) SB Live!5.1 na PCI - co prawda z dzwieku 5.1 nigdy nie korzystalem (od tego jest kino domowe) ale takze smiga bez pytan (i sterownikow) pod wszystkimi systemami a ma duzo lepszy (wydajniejszy, szybszy, lepszej jakosci itp itd) procesor DSP Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi