ONYX1982 Napisano Grudzień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 7, 2006 czy moglby ktos mi pomoc w uruchomieniu tego programu na linux-ie orginalnie jest to program na windows lub maca prubowalem z marnym skutkiem poprzez emulator wine ale moze ja cos robie nie tak prosze o pomoc jest to naprawde przydatny program do raw-ow pozdrawiam ps. a moze jest jakis emulator maca i za jego pomoca uda mi sie uruchomic programik ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2006 [...] jest to naprawde przydatny program do raw-ow pozdrawiam Nie wszystkie programy daja sie uruchomic pod wine niestety i ten pewnie do nich nalezy. Jesli chcesz obsluge RAW, to jest chyba jakas wtyczka pod GIMPa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ONYX1982 Napisano Grudzień 8, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 8, 2006 jest nazywa sie UFRAW ale niestety nie pracuje mi sie z nia tak dobrze jak z Nikonoskim oprogramowaniem czy zna ktos jeszcze jakis soft do raw-ow na (_linuxa_ → Linuksa) ORT ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi