Skocz do zawartości

Planet Wl-8310

yar069

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie:)

Jestem calkowicie nowym uzytkownikiem Fedory 6. Ale mam jeden wielki podstawowy problem. Nie wiem jak zainstalowac karte wifi WL-8310. Czytalem juz watki o jej instalacji na tym forum ale nigdzie nie bylo napisane odnosnie fedory 6 a poza tym prosilbym o w miare dostpne opisanie jak to sie krok po kroku robi:)

Wyczytalem gdzies tam:P ze do istanalcji wystarczy program MADWIFI. Czy moglbym prosic o skierowanie mnie na odpowiednia strone z ta aplikacja i o opisanie wszystkie krok po kroku?

Z gory dziekuje za odpowiedz

Pozdrawiam:) yar069

• 3 weeks later...
Czytalem juz watki o jej instalacji na tym forum ale nigdzie nie bylo napisane odnosnie fedory 6
No to chyba coś słabo szukałeś. Wpisałem "WL-8310" do wyszukiwarki i zaraz w jednym z pierwszych wątków znalazłem odwołania do strony madwifi.org. To, że nie ma konkretnie pod FC6 nie oznacza, że informacje zawarte dla wcześniejszych wersji FC (szczególnie dla FC5) są już nieaktualne.

Może warto czasem poczytać, potem samemu pomyśleć i spróbować a nie oczekiwać, że ktoś wszystko poda Ci na talerzu.

Witam ponownie.

Wybaczcie moje niezorganizowanie ale przegrzebalem juz wszystko prawie wlacznie z madwifi.org. Sciagalem juz mase paczek ale caly czas wyskakuje blad ze kernel oczekiwal innego czegos tam odnosnie naglowka. Pogrzebie jeszcze pobawie sie musi sie udac. Dzieki za odpowiedz:)