yar069 Napisano Grudzień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2006 Witam serdecznie:) Jestem calkowicie nowym uzytkownikiem Fedory 6. Ale mam jeden wielki podstawowy problem. Nie wiem jak zainstalowac karte wifi WL-8310. Czytalem juz watki o jej instalacji na tym forum ale nigdzie nie bylo napisane odnosnie fedory 6 a poza tym prosilbym o w miare dostpne opisanie jak to sie krok po kroku robi:) Wyczytalem gdzies tam:P ze do istanalcji wystarczy program MADWIFI. Czy moglbym prosic o skierowanie mnie na odpowiednia strone z ta aplikacja i o opisanie wszystkie krok po kroku? Z gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam:) yar069 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tulio Napisano Grudzień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2006 niestety nie wiem jak rozwiązać Twój problem, lecz tu jest paczka dla Fedory 6 (32bit) z aplikacją Madwifi: http://wftp.tu-chemnitz.de/pub/linux/dag/d...dwifi/fc6-i386/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2006 Czytalem juz watki o jej instalacji na tym forum ale nigdzie nie bylo napisane odnosnie fedory 6No to chyba coś słabo szukałeś. Wpisałem "WL-8310" do wyszukiwarki i zaraz w jednym z pierwszych wątków znalazłem odwołania do strony madwifi.org. To, że nie ma konkretnie pod FC6 nie oznacza, że informacje zawarte dla wcześniejszych wersji FC (szczególnie dla FC5) są już nieaktualne. Może warto czasem poczytać, potem samemu pomyśleć i spróbować a nie oczekiwać, że ktoś wszystko poda Ci na talerzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar069 Napisano Grudzień 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2006 Witam ponownie. Wybaczcie moje niezorganizowanie ale przegrzebalem juz wszystko prawie wlacznie z madwifi.org. Sciagalem juz mase paczek ale caly czas wyskakuje blad ze kernel oczekiwal innego czegos tam odnosnie naglowka. Pogrzebie jeszcze pobawie sie musi sie udac. Dzieki za odpowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2006 yum install kernel-headers Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi