Skocz do zawartości

Prosze O Pomoc

marcin23

Rekomendowane odpowiedzi

Napiszcie krok po kroku dokladnie jak zainstalowac NTF w FEDORA CORE 6 bardzo prosze o pomoc pozdrawiam :lammer:

A nie przypadkiem NTFS? O tym było już od ****** razy.

Zacznij szukać od faq.fedora.pl a potem poszukaj o ntfs-3g, ewentualnie o captive. Wybierz co lubisz najbardziej i zainstaluj (2 pierwsze są dostępne przez yuma, więc będzie łatwiej). Ja nie pomogę, bo nie mam nic na ntfsie.

A nie przypadkiem NTFS? O tym było już od ****** razy.

Zacznij szukać od faq.fedora.pl a potem poszukaj o ntfs-3g, ewentualnie o captive. Wybierz co lubisz najbardziej i zainstaluj (2 pierwsze są dostępne przez yuma, więc będzie łatwiej). Ja nie pomogę, bo nie mam nic na ntfsie.

mozesz mi napisac co to jest ta yum???? i jak sie tego uzywa :blink: :lammer:

Cierpliwość? Raczej może pewien ukłon w stronę nowego usera. Forum to przecież nie śledziona* :P

* Śledziona niszczy wszystkie limfocyty, które rozpoznają swoje komórki jako obce. Znaczy mniej więcej tyle, jakby studia mogli ukończyć ludzie którzy już mają doktorat...

Cierpliwość? Raczej może pewien ukłon w stronę nowego usera. Forum to przecież nie śledziona* :P

* Śledziona niszczy wszystkie limfocyty, które rozpoznają swoje komórki jako obce. Znaczy mniej więcej tyle, jakby studia mogli ukończyć ludzie którzy już mają doktorat...

Zasady zostaly stworzone po to aby sie ich trzymac. Dla mnie jest oczywiste ze jak przychodze w nowe miejsce to przyjmuje prawa jakie w nim rzadza a nie narzucam wlasne.

wojtekjs zauwaz , ze gdyby autor tego topica sprawdzil najpierw google, skozystal z 'szukaj' ten temat nigdy by nie powstal.

Jesli zezwolimy na deptanie regulaminu, forum stanie sie jednym wielkim wysypiskiem i rajem dla anarchistow :ph34r:

Dla dobra wszystkich, porzadek byc musi !!

popieram Sancza

a pozatym uzywanie linuksa (jakiego kolwiek distro) zobowiazuje do, ze ja to tak nazwe inwencji wlasnej a nie chodzenie na latwizne

no i jeszcze zlamal paragraf 4 punkt 2 mówiacy

Staraj sie dobrac odpowiedni tytul dla swojego watku (przez odpowiedni nalezy rozumiec: czytelny, zwiezly oraz dotyczacy tresci).

Po pierwsze sie z Wami w 100% zgadzam - porzadek musi byc.

Ale to nie powód, aby od razu na kogos naskakiwac. Jakby to zrobil drugi, trzeci raz to owszem, ale za pierwszym chyba warto by go poinformowac, upomniec. Pozostawia to lepsze wrazenie i marcin23 nie powie "Kurcze, spytalem sie o cos, a oni od razu na mnie naskoczyli. Wiecej tam nie zajrze".

To tak jak z drogówka - w zasadzie nie karza jak sie przekroczy o te 10 km/h :) Do dzis to pamietam, jak bylem z rodzicami kiedys we Wloszech samochodem, w Rzymie. Dawno temu to bylo. Otórz, zmienila sie na jednej uliczce (!!) organizacja ruchu na jendokierunkowa. W Polsce to by policja stala i lapala wszystkich po kolei, a tam... stal policjant i cierpliwie tlumaczyl, ze od dzis juz tedy sie nie przejedzie, a nawet tlumaczyl któredy objechac. Od razu nik nie wyzywal policjantów od *** i jakos taka milsza atmosfera i wspomnienia.

Wydaje mi sie, ze jak sie kogos poinformuje w sposób w miare przyjazny, ze trzeba szukac na faq i googlach, to facet to zapamieta i zrozumie, ze jak nie poszuka na poczatku to pózniej rozwiaze problem. Bo na poczatku i tak dostanie linka do faq i googli. Moze nawet jak bedzie jakis inny niezorientowany, to mu napisze, ze "poszukaj tu i tam" odciazajac moderatorów i innych. No i wszyscy beda zadowoleni :)

Zreszta to forum chyba jest dla userów, a nie po to aby byl porzadek. Tak jak mieszkanie jest do mieszkania, a nie do bycia sprzatnietym.

Pozdrawiam

Po pierwsze się z Wami w 100% zgadzam - porządek musi być.[...]

Zresztą to forum chyba jest dla userów, a nie po to aby był porządek.

Dla userów tak. Ale jakiś porządek trzeba utrzymać, bo coraz trudniej będzie tu cokolwiek znaleźć :angry:

Tak jak mieszkanie jest do mieszkania, a nie do bycia sprzątniętym.
No i tu się własnie różnimy. Jak nie sprzątasz, to po jakimś czasie mieszkasz w zasyfiałym chlewie.

Wątek przenoszę, bo właśnie koledzy, którzy mają w nosie porządek na forum sprawili, że nadaje się już bardziej do Hyde Parku niż do Administracji. A szczerze mówiąc dłuższy czas zastanawiałem się czy w ogóle do kosza nie wywalić - nie wnosi kompletnie nic nowego.

@WalDo

1) To już mój ostatni post tutaj.

2) Temat pojawił się tak czy siak, więc nie ma różnicy czy będzie w nim 10 czy 2 posty

3) Temat jest do kosza, aby nie było bałaganu.

4) Żaden z powyższych punktów nie oznacza, że nie można okazać odrobinę życzliwości nowemu userowi - może on się kiedyś tą samą życzliwością odwdzieczy :)