Skocz do zawartości

Co Się Dzieje? Proszę Was O Pomoc A Tu Cisza

root

Rekomendowane odpowiedzi

A mówili, że pomagać będą icon9.gif
Ale nikt nie mówił, że rzucą robotę, wszystkie swoje zajęcia i pobiegną ratować Cię w kłopotach z systemem. Nie jesteś pępkiem świata ;) Nieładnie... -> http://rtfm.killfile.pl, szczególnie http://rtfm.killfile.pl/#pilne

Ja na jakąkolwiek odpowiedź na moje pytanie dotyczące BMPx i odtwarzania strumieni radiowych AAC czekałem też ze dwa dni spokojnie w tym czasie walcząc we własnym zakresie z problemem. Może nikt akurat nie ma karty na tym chipsecie.

Przenoszę do Hyde Parku - to nie ma nic wspólnego z tytułem forum "Sprzęt - konfiguracja i instalacja, sterowniki".

A mówili, ze pomagac beda

jacy ci ludzie niecierpliwi w tych czasach

nie bede przepisywal wypowiedzi WalDo bo po co, ale w 100% sie z nim zgadzam

a taka jeszcze uwaga

czemu nie dopisales sie do swojego poprzedniego tematu tylko zrobiles nowy przez co zasmiecasz to forum

Do uszczypliwych uwag to zaraz zaklikało kilku? Generalnie nie chodzi o ten konkretny model, ale sposób konfiguracji kart z tunerem na AGP. Bt829 to sprzęt a tvtime to oprogramowanie - a więc ? Już kilka razy prosiłem zmieniając tytuł i treść - pozdrawiam i wesołych świąt.

Już kilka razy prosiłem zmieniając tytuł i treść
No, właśnie. Kilka razy, zmieniałem itd itp A potem się dziwisz, że Ci nikt nie pomaga. A kto zechce pomóc komuś kto nie bardzo wie czego chce (przynajmniej z boku tak to wygląda), szczegóły problemu zamiast w tym samym wątku podaje w kilku i do tego zarzuca wszystkim, że są leniwi i do się nim nie interesują? Zastanów się nad tym.

Będzie ktoś wiedział, to możesz być pewien, że odpowie nawet jeśli post będzie sprzed miesiąca. Zapewniam Cię o tym.

pozdrawiam i wesołych świąt.
Ja też pozdrawiam, życzę wesołych Świąt i więcej cierpliwości w przyszłym roku ;)

widzisz... ja często też pisałełm tematy i nikt mi na nie nie odpowidział... można powiedzieć: "takie życie" stwierdziłem, że poprostu nikt nie wie co z tym fantem zrobić, ale nie dałem sobie spokoju, zacząłem szperać w google, dużo mi nie dało, chocaiż czasem... po jakimś czasie doszedłem sam do problemu i go rozwiązałem. Inna sprawa, że naprawdę mógłbyś trochę poczekać... nie każdy ma czas i ten sam sprzeęt co Ty :-)

poza tym wysztskim, mogles sobie wejsc na irc i tam wykrzyczec swoja zlosc, z tym, ze zaraz bys dostal kopa...

Nie wiem dlaczego inni ci nie odpisali -moge powiedziec za siebie. Nie odpisalem ci dlatego, ze nie mam takiego modelu, nie wiem jak sie go konfiguruje. a to,ze zakladasz nowy temat zeby sie pozalic bo nikt ci nie odpowiada... napisz o tym do bravo... bo widzisz do tej pory byles kims kto nie wie jak poprawnie zainstalowac i skonfigurowac swój sprzet. Teraz jestes kims kto nie tylko nie wie jak poprawnie zainstalowac i skonfigurowac swój sprzet ale dodatkowo jest, nie chce napisac upierdliwy, dlatego napisze marudny

dodam jeszcze, ze posty w tym temacie swiadcza, ze to forum jest codziennie odwiedzane przez ludzi, którzy maja sie czym pochwalic i gdyby cos wiedzieli na pewno by ci napisali...

przepraszam za zlosliwosci ale cóz mam slabe nerwy...

-nerwy wyleczylem.

-co wyleczyles?!?

-NERWY KU.RWA!!!!

//edit a czemu poprawiane mi sa cytowane wypowiedzi??