marcini Napisano Grudzień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2006 Witam! Znacie jakis dobry program do konwersji plikow audio? Glownie chodzi o zapisywanie jako mp3, ale z roznych formatow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Grudzień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2006 ffmpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcini Napisano Grudzień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2006 To by zalatwialo sprawe dekodowania z roznych formatow. Jak widze LAME jest wymagany do konwersji na mp3. A moze jest jakas wygodna nakladka graficzna na ffmpeg lub inne tego typu narzedzia? Nie chcialbym zawalac pamieci zestawem nowych polecen jesli nie jest to konieczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Grudzień 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2006 Nie wiem... zawsze man ffmpeg wyjaśnia sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Grudzień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2006 To by zalatwialo sprawe dekodowania z roznych formatow. Jak widze LAME jest wymagany do konwersji na mp3. A moze jest jakas wygodna nakladka graficzna na ffmpeg lub inne tego typu narzedzia? Nie chcialbym zawalac pamieci zestawem nowych polecen jesli nie jest to konieczne... Sprobuj audacity . Nie jest to nakładka na lame, ale prosty edytor dźwięku z możliwością importowania plików w dowolnym formacje i eksportowaniu ich jako mp3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugaz1978 Napisano Grudzień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2006 Lub SoundConverter bardzo prosty w obsłudze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcini Napisano Grudzień 27, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2006 SoundConverter to chyba to o co mi chodzilo, ale niestety nie dziala... Jak chce przekonwertowac mpc ma mp3 to mi tworzy puste pliki i nie wiem dlaczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi