P-A-B-L-O Napisano Grudzień 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2006 Witam. Możecie mi powiedzieć jak dodać swój userbar do podpisu? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2006 Wchodzisz do swojego profilu, "Opcje" -> "Edytuj Uzytkownika" -> "Sygnaturka" -> coś w rodzaju [img ]http://nazwa.serwera/obrazek.jpg[/img ] - oczywiście bez spacji w znacznikach [img ] i [/img ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-A-B-L-O Napisano Grudzień 31, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2006 Wchodzisz do swojego profilu, "Opcje" -> "Edytuj Uzytkownika" -> "Sygnaturka" -> coś w rodzaju [img ]http://nazwa.serwera/obrazek.jpg[/img ] - oczywiście bez spacji w znacznikach [img ] i [/img ] Dzięki bardzo. Ale nie wiem dlaczego nie wyświetla mi się zdjęcie użytkownika, skoro je dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Styczeń 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2007 Ja w Twoim profilu widze "zdjecie", ale chyba chciales to wstawic nie jako zdjecie (bo tu chodzi o zdjecie doslownie), ale jako avatar (to co sie pokazuje obok postow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-A-B-L-O Napisano Styczeń 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2007 Ja w Twoim profilu widzę "zdjęcie", ale chyba chciałeś to wstawić nie jako zdjecie (bo tu chodzi o zdjęcie dosłownie), ale jako avatar (to co sie pokazuje obok postow) Głupia pomyłka z mojej strony. Masz rację, chodziło mi o avatara. Możesz mi powiedzieć jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Styczeń 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2007 Panel kontrolny => edytuj avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-A-B-L-O Napisano Styczeń 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2007 Panel kontrolny => edytuj avatar Bardzo dziękuję. Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi