embeosw Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 Potrzebuje pomocy dotyczacej instalacji mpayera na FC5, nmie moge go znalezc w zadnym rezpozytorim, a tym bardziej zainstalowac (_rpm'a_ → RPM-a) ORT a przy okazji, jesli ktos mi powiem gdzie znajde odpowiedni kmod-ntfs, poniewaz nie moge zamontowac partycji z windowsem:( aa ostrzegam, jestem lnoobem takze prosilbym o cierpliwosc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 aa ostrzegam, jestem lnoobem takze prosilbym o cierpliwosc;)Ja tez ostrzegam! Przeczytaj regulamin, szczególnie par.2. Temat zamykam, bo nie spodziewam sie, zeby pojawilo sie w nim cokolwiek nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 FAQ + wyszukiwarka + google = rozwiązanie Twoich problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi