kijano Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 Mam problem z internetem. Mianowicie strasznie dlugo wczytuja(przegladarka dlugo mysli?) sie strony. np. google.pl okolo 2 min !!! wp tez itd... Ale jak zaczne cos sciagac to sciaga sie na maxa Korzystam z opery, ale na FF i Konqerorze to samo. Na windowsie wszystko gra google otwiera sie mniej niz sekunda. Mam FC 6 i neostrade LiveBoxa(lacze sie przez ethernet) Co ciekawe to juz 2 linux gdzie mam ten sam problem. A i jeszcze jedno na poczatku instalacji bylo wszystko ok. cos sie schrzanilo dopiero niedawno po instalacji opery z java. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeR HunteR Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 musisz podac jako DNS eth0 dnsy neostrady. znam ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijano Napisano Styczeń 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 czyli jakie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeR HunteR Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 poszukaj na necie gdzieś powinny być dnsy neo podane. a jak nie ma to zadzwoń do tpsy, muszą Ci je podac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2007 czyli jakie ?Jak masz windy, to sprawdź pod windows. Z konsoli tekstowej (polecenie "cmd") wpisz "ipconfig /all" albo "ipconfig -all" (nie pamiętam dokładnie, bo nie mam windows). Powinno Ci wyświetlić miedzy innymi DNSy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijano Napisano Styczeń 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2007 dzieki wszystkim juz wszystko gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi