jurpaw Napisano Styczeń 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2007 http://www.linux.pl/?id=news&show=3589&kom=1 Co wy na to? Kumpel uzywal Suse i mowi ze jest beznadziejny. Zazdrosni jestesmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Styczeń 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2007 może używa OpenSuSE, a to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Styczeń 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2007 hmmm... nie powiem - oglądałem prezentację SUSE Enterprise Desktop 10 i ... jest o wiele bardziej przyjazna dla usera niż Fedora Tyle, że to wersja płatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Styczeń 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2007 Siusiak jest dobry pod jednym względem takim że na nim działam moja karta dźwiękowa z ACER-a, a tak wymięka przy Fredku (Mam nadzieja że nie dostane bana za słownictwo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2007 Kumpel uzywal Suse i mowi ze jest beznadziejny. Kumpel ma rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Styczeń 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2007 SUSE jest całkiem sympatyczne (mówię o wersji Open), nimniej mocno mnie irytuje YaST (generalnie nie da się nic skonfigurować poza YaST-em) i kiepska obsługa repozytoriów. Ale dla osób lubiących wszystko wyklikać to całkiem sympatyczny system. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi