rorschach Napisano Styczeń 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2007 Witam mam kilka pytan Mam nastepujacy sprzet Athlon 3000+ am2 orleans Asus M2n-e Galaxy Geforce 7300 Gt zallman edition 1gb ram goodram 667 dysk 250 gb sataII NCQ Instalowalem wiele dystrybucji i póki co Fedora rulez , ale mam kilka problemów Oprócz instalacji z parametrem noapic, mam problem z instalacja sterowników do grafiki (nawet ze strony z Nvidii). I oto kilka obiecancych pytan 1. Czym dokladnie jest Noapic? (z google wiem, ze chodzi o inne adresowanie w plytach asusa) 2.Czy da sie cos zainstalowac, aby wszystko dzialalo ok? 3.Czy mial ktos jakies problemy z podanym przeze mnie sprzetem? 4.(wiem, ze temat walkowany byl 1000-razy, ale staram sie zainstalowac ten sterownik od dluzszego czasu i jakos mi nie wychodzi) Jak zainstalowac sterownik do karty nvidia? chodzi przede wszystkim o odpalenie aiglx. Niedawno pobralem kororaa live cd (prezentacja mozliwosci xgl)i krew w piach . Ubuntu zainstalowalem, ale tez mialem z nim wiele problemów. Asus nie daje zadncyh sterowników pod linuksa dla mojej plyty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2007 Jak zainstalować sterownik do karty nvidia?A może opisz najpierw jak już próbowałeś instalować? Po co ma Ci ktoś opisywać jak to zrobić, marnować swój czas dla Ciebie, tylko po to, żebyś mu łaskawie na koniec powiedział "tak już probowałem"? No jeśli instalowałes sterowniki "nawet ze strony z Nvidii", to masz problem. Było już kilka wątków mówiących o tym jak "odśmiecić" sobie system, więc zanim coś napiszesz, to może poszukaj tego co już, jak słusznie zauważyłeś było 1000x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi