dodomela Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 Hej w końcu nie wytrzymałem i umieszczam tu moje zapytanie: Czy tylko u mnie, jak wejdę na główną stronę interii to nagle na procku na 100% zajętości między innymi przez Firefoxa, (np.: 67% firefox-bin, 22% Xorg). czym to może być spowodowane?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 flash i/lub java? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 Czy tylko u mnie, jak wejdę na główną stronę interii to nagle na procku na 100% zajętościTaka uroda tej strony. W Operze jest to samo. eby było zabawniej nawet po wyjęciu wtyczki od flasha i javy oraz zablokowaniu wszelkich niechcianych elementów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodomela Napisano Styczeń 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2007 nawet po wyjęciu wtyczki od flasha i javy oraz zablokowaniu wszelkich niechcianych elementów właśnie to samo chciałem napisać w odpowiedzi dla "exbros"-a :/ A jakoś inne serwisy tak nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi