miloszk Napisano Styczeń 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2007 Witam Mam fedore 6 i zainstalowanie ET 2.60b i gdy go wlaczam to pisze awainting connection(czy jakos tak), a powinno wyskoczyc awaitng chellenge(czy cos podobnego). (Mam zainstalowane sterowniki do karty graficznej) czy moglibyscie pomoc, i wyjassnic w czym tkwi moj blad?? z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz69 Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 Jak ja odpalam ET to musze kliknac by sie polaczyc - jakos samo mi sie nie laczy ani nie oczekuje na polaczenie. Napisz wiecej co robisz bo poki co to nikt ci nie pomoze bo nic tak (_na prawde_ → naprawdę) ORT nie napisales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszk Napisano Styczeń 30, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 juz wszystko dobrze zainstalowaem ET odnowa i juz "prawie" dziala poniewaz po wejsciu na mapke pogram 5 sekund i mnie PB wywala pisze cos o: game intgrity 20004 prubuje zaktualizowac PB programem pbsetup.run ale pisze: ...failed...no connection i sie nie da zaktualizowac juz zaktualizowalem pb ale nadal po chwili gry wyskakuje blad game integrity #20004 bardzo prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 game intgrity 20004 To znaczy, że masz coś pomieszane z plikami gry i PB wywala, bo to mogą być czity Nie twierdze, że jesteś cziterem, może po prostu gra się źle zainstalowała. Często ten błąd znika po ponownym uruchomieniu komputera. Jeśli to nic nie da to musisz znowu przeinstalować... Jeśli to nic nie da to warto spróbować ściągnąć grę ponownie z innego źródła i jeszcze raz zainstalować. I jeszcze wiele innych rzeczy:p Generalnie przy problemach z et warto zajrzeć na http://board.enemyterritory.pl/ co prawda większość rozwiązań problemów jest pod Windows, ale duża część z nich sprawdza się także pod pingwinem. Wpisz tam w wyszukiwarce integrity i na pewno znajdzie aż za dużo ciekawych tematów na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xylometazol Napisano Luty 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2007 game integrity #20004 to typowe dla nie zauktualizowanego PB musisz je zauktualizowac zeby tego bledu nei bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miloszk Napisano Luty 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2007 Dzieki wielkie Po kilkunastu dniach zabawy(z malymi przerwami) udalo mi sie zaktualizowac PB programem pbsetup.run i juz wszystko dziala dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xylometazol Napisano Luty 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2007 zaktualizowales pb tez w /home/twojanazwa/.etwolf/ czy tylko /usr/local/games/enemy-territory/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi