fanatico Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Witam.Mam malutki problemik , po odpaleniu przez wine instalki (autorun.exe) sql dostaje cos takiego: Setup initialization error. File not found Source: "Z:\home\fanatico\Desktop\instalki\sqleval\x86\setup\setup.ins" Target:"C:\windows\temp\sqlSetup\bin\setup.ins" hElp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Niewiedzieć czemu pytasz na forum Fedory o zagadnienia z Windowsa ?? Czy coś aby ci się nie pomerdało ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatico Napisano Styczeń 21, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 To powiedz gdzie mam sie zapytac o wine i nie dzialajacy pod nim program??Na forum o lotnictwie??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 Nikt chyba nigdy nie obiecywal, ze windowsowy MS SQL (bo to o to chyba chodzi?) bedzie dzialal pod wine - to siega zbyt gleboko w system, wiec raczej nie wrózylbym sukcesów nawet jesli instalka by przeszla. [Edit]Potrzebne pewnie jakies pliczki do obslugi instalek .msi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 To powiedz gdzie mam sie zapytac o wine i nie dzialajacy pod nim program??Na forum o lotnictwie??. LOL cieta riposta A wracajac do tematu - probowales skopiowac kompletna instalke (plik setup.exe czy inny Install) na dysk C:? Skopiuj go tam, i jako zwykly uzytkownik sprobuj go uruchomic... Odpalales juz cokolwiek innego pod tym wine jako ten sam uzytkownik? Daj znac, czy to cos zmienilo, bo poki co masz problem z dostepem do pliku wymaganym przy instalacji a nie z windowsowymi zaleznosciami Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi