Skocz do zawartości

Instalacja Windowsa Z Fc6

karoO

Rekomendowane odpowiedzi

eee? Potrafisz stworzyc partycje i zainstalowac na niej windowsa? Tak? To do dziela! Nie? To do ksiazek... ;/

Nie umiesz pomoc to sie nie odzywaj. Twoj nick jest odpowiednio dobrany do poziomu z jakim sie wypowiadasz. Pomysl zanim cos napiszesz pajacu z bablem w nosie..

Moze ktos uzywal do tego win4lin? lub qemu? Znalazlem kilka sprawdzonych sposobow ale tylko na duzo starsze wersje jajka.

Czy jest mozliwosc instalacji winxp na juz zainstalowanej fc6? Wiem ze powinno byc odwrotnie ale potrzebuje windowsa a nie chce reinstalowac fedory.

No to powiedz mi panie mądralo jakbyś to zrobił odwrotnie ? Bo ja wiesz jestem zwykłą lamą i nie wiem... przepraszam...

Znalazlem kilka sprawdzonych sposobow ale tylko na duzo starsze wersje jajka.

Na dużo starsze wersje jajka? A jakie to sposoby jeżeli można wiedzieć? I czemu tylko na "dużo starsze wersje jaja" (v2.1?;>)

No to powiedz mi panie madralo jakbys to zrobil odwrotnie ? Bo ja wiesz jestem zwykla lama i nie wiem... przepraszam...
Idac Twoim tokiem myslenia, proponuje Ci uzyc opcji szukaj na www.google.pl lub zalozyc nowy topic moze ktos Ci pomoze, jesli nie potrafisz mi pomoc to sie nie odyzwaj prosze Cie.

Na duzo starsze wersje jajka? A jakie to sposoby jezeli mozna wiedziec? I czemu tylko na "duzo starsze wersje jaja" (v2.1?;>)

Widac nie miales nigdy problemow z kompilacja kernela. Albo jestes genialnym userem (_linuxa_ → Linuksa) ORT albo rzeczywscie -tu zacytuje- "lama". :)

Pytanie wydaje mi sie dobrze skonstruowane

Masz racje wydaje Ci się.

Ogólnie nie ma czegoś takiego jak w windowsie że mogłeś na jednej partycji mieć win98 i winXp. Tutaj poprostu tworzysz nową partycje ("nowy dysk") I na nim od nowa instalujesz windowsa od zera. Później przywracasz tylko bootloadera i wsio. Ew. możesz emulować, tzn. że używająć fc w osobnym okienku masz winXp. Do tego służy qemu lub vmware. Radze użyć google.

ps. Adios ostatnio na swojim blogu opisał inny emulator polecam: http://adiospl.wordpress.com/2007/01/20/virtualbox-na-fc6/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...