misiek01 Napisano Styczeń 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2007 Mam taki problem nie mogę wgrać tego programu Visual C++ wyskakuje mi to : http://img206.imageshack.us/img206/5678/beztytu322urc0.png plisssss niech ktoś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Oczywiście wiesz, że to nie jest forum o Windows? Ja bym obstawiał uszkodzony plik. Ściągnij go jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Ja bym obstawiał uszkodzony plik. Ściągnij go jeszcze raz.Ciekawe czy ta instalka jest legalna czy bazarowo-torrentowa A swoją drogą to jacy my jesteśmy elastyczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Mam taki problem nie mogę wgrać tego programu Visual C++ wyskakuje mi to : http://img206.imageshack.us/img206/5678/beztytu322urc0.png plisssss niech ktoś pomoże Pomyliłeś fora koleś :lammer: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek01 Napisano Luty 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 no moze i pomyliłem fora ale niewarzne →nieważne wszysdko→wszystko jest legalne kupiłem gre gothic III i wszysdko ok. ale po wgraniu gry na koncu instaluje sie ten program i wyskakuje mi ten błąd płyta nie jest porysowana ani nic bo na innym kąpie→kompie działała wie ktos jak to naprawic :?: :?: :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 no moze i pomyliłem fora ale niewarzneWazne wszysdko jest legalne kupiłem gre gothic III i wszysdko ok. ale po wgraniu gry na koncu instaluje sie ten program i wyskakuje mi ten błąd płyta nie jest porysowana ani nic bo na innym kąpie działała W winda tez na legalu? W pelni zupdateowana? wie ktos jak to naprawic :?: :?: :?: :?: :?:Nie wiadomo co sie zepsulo, to skad mamy wiedziec jak to (tylko co??) naprawic? No dobra - zeby wykluczyc problemy z nosnikiem, pociagnij vcredist z jakiejs zaufanej lokalizacji, np http://www.mks.com.pl/files/vcredist_x86.exe http://heanet.dl.sourceforge.net/sourcefor...credist_x86.exe i uruchom. Pewnie tez sie wywali - ale trzeba bylo sprobowac A na forum / stronie dystrybutora gierki nic o tym bugu nie pisza? Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek01 Napisano Luty 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 juz próbowałem wgrywac z róznych stron ten program i to samo wyskakuje :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fdtech Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 A masz na pewno winde z SP2 (najlepiej z wszystkimi updatami) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczo Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 misiek01 a masz zainstalowana Viste :?: Bez tego ci nie (_pujdzie_ → pójdzie) ORT, Bill'a trzeba bylo sluchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 To ja jeszcze trzy grosze: grosz 1. - co to ma wspólnego z programowaniem? nie dość że forum nie to to jeszcze nawet forum koleś nie umie dobrać. grosz 2. - co ma wspólnego Visual C++ z grą? Co najwyżej brakuje Ci jakieś runtime'owej biblioteki. gorsz 3. - przenoszę do noname I w promocji grosz 4. Jag morzna pizadź s tagimi buendami. Co ten Windows z ludzi robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi