Skocz do zawartości

Vista I Xp

hose

Rekomendowane odpowiedzi

Takie pytanie pasuje bardziej na forum MS niż tutaj. Vista i XP są od MS, tak więc raczej nie powinny się gryźć, chociaż nie wiem nawet jakie zmiany zaszły w stosunku do XP, ale z doświadczenia z poprzednikami domyślam się, że jest ich niewiele ;) . Dalej nie mogę nie widzę powodu dlaczego akurat na forum fedory zadałeś takie pytanie, może mam problemy z czytaniem postów - nie wiem :).

A moze mu sie wydaje, ze wszyscy swiadomi uzytkownicy komputerów to linuksiarze?

Ja bym poradzil tak: wywal Viste i zainstaluj XP. Bedziesz mial jakies 2 lata zycia wiecej, bo ograniczysz stres zwiazany z lataniem swierzego systemu spod znaku MS. Czy to prawda czy mi sie wydaje, ze SP1 dla Visty ma byc jakos na jesieni? ;)

Też bym radził XP, a na stronie dobreprogramy, pojawił się programik, który pozwala na zmiane XP na Viste (wygląd -> ikonki, pasek startu, foldery itp itd.)

PS jeżeli Vista Ci się tak podoba to powiem tak: zainstaluj FEDORE lub inny system linux, dołącz do tego program BERYL. i zobaczysz jaki będziesz miał efekt.

Po pierwsze proponowałbym przenieść temat do HydeParku, bo chyba to jest lekki offtop.

Po drugie muszę powiedzieć, że nawet XP jest wnerwiający - np. połączenie sieciowe nie zacznie działać, jeśli nie zmienię w nim jakichś ustawień, nieważne jakich. Jak tego nie zrobię nie zadziała mimo, że pisze jak byk "Włączony". Eh...