hose Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Hej a wiec sytuacja wyglada tak. Mam na C zainstalowana Viste i chcialbym miec Xp tylko jak to zrobic :?: Czy moge zainstalowac xp na innej partycji :?: :?: prosze o szybka odpowiedz z gory dzieki POZDRO ________________________ HOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Hej a wiec sytuacja wyglada tak. Mam na C zainstalowana Viste i chcialbym miec Xp tylko jak to zrobic yum install windowsxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Zadzwonic do Wsparcia Technicznego MS? Wstydzil bys sie zadawac tu takie pytania... BTW - mozesz, ale musisz miec na tym dysku partycje D //===== edit ===== 10 punktow dla Gregora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Takie pytanie pasuje bardziej na forum MS niż tutaj. Vista i XP są od MS, tak więc raczej nie powinny się gryźć, chociaż nie wiem nawet jakie zmiany zaszły w stosunku do XP, ale z doświadczenia z poprzednikami domyślam się, że jest ich niewiele . Dalej nie mogę nie widzę powodu dlaczego akurat na forum fedory zadałeś takie pytanie, może mam problemy z czytaniem postów - nie wiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 A moze mu sie wydaje, ze wszyscy swiadomi uzytkownicy komputerów to linuksiarze? Ja bym poradzil tak: wywal Viste i zainstaluj XP. Bedziesz mial jakies 2 lata zycia wiecej, bo ograniczysz stres zwiazany z lataniem swierzego systemu spod znaku MS. Czy to prawda czy mi sie wydaje, ze SP1 dla Visty ma byc jakos na jesieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Też bym radził XP, a na stronie dobreprogramy, pojawił się programik, który pozwala na zmiane XP na Viste (wygląd -> ikonki, pasek startu, foldery itp itd.) PS jeżeli Vista Ci się tak podoba to powiem tak: zainstaluj FEDORE lub inny system linux, dołącz do tego program BERYL. i zobaczysz jaki będziesz miał efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Po pierwsze proponowałbym przenieść temat do HydeParku, bo chyba to jest lekki offtop. Po drugie muszę powiedzieć, że nawet XP jest wnerwiający - np. połączenie sieciowe nie zacznie działać, jeśli nie zmienię w nim jakichś ustawień, nieważne jakich. Jak tego nie zrobię nie zadziała mimo, że pisze jak byk "Włączony". Eh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saek Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Koniec świata :) gregor powinieneś napisać jeszcze o repozytoriach windows.repo i windowsupdate.repo Bez tego yum nie zainstaluje Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 hose, naucz się zakładać tematy w poprawnym dziale. prosze o szybka odpowiedz z gory dzieki Nie oznaczaj pytań jako "pilne", nawet jeśli Ci się spieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Ręce mi opadły jak zobaczyłem ten temat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 A moze powstrzymalibysmy sie od glupich komentarzy Bo mi sie wydaje, ze ten Ktos juz tu wiecej pod tym loginem nie zawita... Najlepiej temat byloby usunac, choc z drugiej strony znacznie weselej sie od takich topiców robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 A może powstrzymalibyśmy się od głupich komentarzy Spójrz jeszcze raz na pierwszy post w tym topiku a zauważysz, że się nie da... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Przecież wiem, nawet teraz się z tego śmieję. Ale trochę mi go się żal zrobiło - może był w desperacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 No, toz napisalem gdzie szukac fachowej pomocy Zadzwonic do Wsparcia Technicznego MS? LOL Fakt, ze niezly OffTop poszedl, ale dawno sie tak nie ubawilem Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi