Skoti Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Witam Mam dosc uciazliwy problem z karta graficzna, mianowicie wentylator karty pracuje non stop na najwyzszych obrotach, huczy jak rakieta :lammer:. Wszedzie szukalem rozwiazania tego problemu ale nie udalo mi sie nic znalesc. Moja karta graficzna to GeForce 7800 GT. Prosze o pomoc bo od tego szumu mozna oszales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Może wymień wentylator na pasywne chłodzenie? Komfort pracy zwiększa się niesamowicie. Problem występuje pod każdym OS? Być może wentylator jest uszkodzony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiffler Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Albo kup sobie jakis wentyl zalmana. Ja mam na gf 7600gs i jestem bardzo zadowolony. w ogóle go nei slychac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Luty 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2007 Tanim rozwiązaniem rozwiązaniem będzie http://proline.pl/shop.php?prodid=ZAL+FAN+MATE+2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano Luty 2, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2007 Problem nie leży po stronie wentylatora pod Windows wentylator pracuje cichutko (nie ma nawet 1000 obrotów na minutę), natomiast pod Fedorą pracuje non stop na pełnych obrotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano Lipiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2007 mam podobny problem z wentylatorem w laptopie... pracuje cały czas na pełnych obrotach. To samo sie działo jak miałem Ubuntu. Na Windowsie ładnie pracuje, raz szybciej raz wolniej, także nie jest to wina sprzętu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi