johnyk Napisano Luty 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3, 2007 Zainstalowałem FC6. I XFCE jako jedyne środowisko. Sprzęt w miarę szybki (Athlon 3200, 512 ramu, GF4) i wszystko działa super tylko... MC odpalony w oknie Terminala XFCE odświeża się tak powoli, że widać jak się rysuje. Co ciekawe, zainstalowałem na chwile terminal z gnome i działa normalnie. Ma ktoś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burky Napisano Luty 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2007 ja tez chetnie poslycham czemu tak jest ...bo po przejciu na chwile na xfce czyli srodowisko ktore jest lzejsze moj terminal byl zalosnie wolny a okno sie przesowalo tak ze plakac sie chcialo:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2007 Też u siebie zauważyłem spowolnienie Terminala z Xfce. I to dopiero w wersji stabilnej 4.4, bo na beta 2 (4.3.99.1) śmigał aż miło. Obecnie korzystam z gnome-terminal. Wizualnie bez różnicy a działa szybciej, co mnie nieukrywam nieco zdziwiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi