orzeszko Napisano Luty 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2007 Musiałem go wywalić, bo podczas updatu wystepował jakis błąd zależności. Teraz jak chce go zainstalować to mam: yum install amarok Loading "installonlyn" plugin Setting up Install Process Setting up repositories Reading repository metadata in from local files Parsing package install arguments Resolving Dependencies --> Populating transaction set with selected packages. Please wait. ---> Package amarok.i386 0:1.4.4-7.fc6 set to be updated --> Running transaction check --> Processing Dependency: libmtp.so.2 for package: amarok --> Finished Dependency Resolution Error: Missing Dependency: libmtp.so.2 is needed by package amarok ale Installed Packages libmtp.i386 0.1.3-1.fc6 installed i co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Luty 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2007 i co teraz? Nic... musisz czekać. Problem jest znany; aktualnie jest tzw. złamana zależność. Wynika to z niefrasobliwości jednego z paczkerów, ale już jutro bądź pojutrze pakiet powinien zostać przebudowany i powinien działać. Cierpliwości więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Luty 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2007 u mnie jest to samo przy update... no coż poczekamy, będziemy mieli :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Luty 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2007 życie bez amaroka jest... straszne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Luty 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2007 można przez te kilka dni jechać na XMMSie :/ Ale tylko kilka dni... kiedyś używałem XMMS i stwierdzilem ze zobacze co to jest ten amarok... już nie powrocilem do xmms`a :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Luty 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2007 A ja używam mpd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2007 A ja używam mpd audacious Po rodzieleniu BMP na BMPx i audacious. Bez bajerów jak amarok, ale dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Luty 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2007 to napiszcie kiedy bedzie wszystko OK bo dzieki ostrzezeniu nie zrobie sobie tej przykrosci zeby zyc bez amaroka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Luty 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2007 sam sobie napisze - juz dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi