pa_st_ex Napisano Luty 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 14, 2007 :?: Witam! Mam pewien problem! Od czasu do czasu środowisko graficzne mi się wiesza. Klawka przestaje chodzić, nie moge nic zrobić! Mam zainstalowane najnowsze sterowniki od ATI i wszystko chodzi niby poprawnie. Moja karta to PCI-E 128/512 MB RADEON X550 Czy ktoś wie może co to jest i jak ten problem rozwiązać?? Z góry Dzięki za pomoc!!! P.S Czytałem, że są problemy z radeonami. Ale czy aż takie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2007 A jakie środowisko i co na to logi X-ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2007 Mam zainstalowane najnowsze sterowniki od ATI i wszystko chodzi niby poprawnie. Czy one są ze strony ati.amd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pa_st_ex Napisano Luty 15, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2007 Ad1. Środowisko graficzne-GNOME Co do X-ów nie mam pojęcia. Jak to sprawdzić?? Ad2. Sterowniki zainstalowane przez YUM-a Aha. System: FC6 X86_64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi