massakra Napisano Luty 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2007 Witam. Czy ktos wie jak szybko sformatowac plyte dvd-rw? Polecenie: # dvd+rw-format -force /dev/dvd formatuje plyte w godzine. Da sie to jakos przyspieszyc? Windowsowe nero robilo to w chwile. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit664 Napisano Luty 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2007 Ja formatuję w k3b poprzez "Narzędzia" - "Format DVD±RW" i trwa to kilka sekund. Może tak spróbujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
massakra Napisano Luty 16, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2007 Nie uzywam k3b tylko gnomebakera. Gnomebaker formatuje mi plyte w podobnym czasie, a ostatnio nawet nie mogl dokonczyc tej operacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 16, 2007 Ale to chyba za pierwszym razem tylko? Potem mozna zaznaczyć opcję "Szybkie formatowanie" i trwa to moze minutę. Zresztą nie dam głowy, ale chyba za pierwszym razem też zaznaczałem opcję szybkiego formatu i wszystko było OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi