jjj Napisano Marzec 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2007 Ech, kurcze, to okresl se kodowanie tego fontu. Unikodowe maja ISO10646, np. -*-*-medium-r-*-*-18-*-*-*-*-*-iso10646-* Z tym ze doprecyzuj rodzine (drugie pole), zeby bylo naprawde wygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzeszko Napisano Marzec 1, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2007 Ech, kurcze, to okresl se kodowanie tego fontu. Unikodowe maja ISO10646, np. -*-*-medium-r-*-*-18-*-*-*-*-*-iso10646-* Z tym ze doprecyzuj rodzine (drugie pole), zeby bylo naprawde wygodnie. sorki, ale tylko zona mówi na mnie 'kurczaczku' wiec nie lam jej monopolu Ok, dzieki - spróbuje, moze nawet xfontsel. Co do TWM ... niezly 'hardkor' W pierwszej chwili... sie przestraszylem - gdzie mój pulpit! Potem pomyslalem, ze chyba cos spiepszylem, bo nic (_niema_ → nie ma) ORT. A teraz... juz na nim pracuje Fajny EDIT: Dzienks. To co podales zadzialalo - mam duze i fajne fonty, a co najwazniejsze mam krzaczki A tak BTW gdzie lezy plik konfiguracyjny TWM-a - chcialbym troche kolorki zmienic i inna tapete sobie ustawic... No bo podejrzewam, ze to tylko za pomoca konfigu z palca mozna zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestemjez Napisano Marzec 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2007 Polecam Enlightenment (zwłaszcza nową alfa wersję DR17). Malutki, lekki, szybki i świetnie wyglądający. Jest tez repo dla Fedory. Jedyny problem to taki, że polskich znaków nie mogę ustawić na klawiaturze, ale może po prostu nie umiem tego zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi