mowgli Napisano Luty 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 Mam taką sprawę. Chodzi o to że zainstalowałem sobie (_linux'a_ → Linuksa) ORT fedorę. Instalacja teoretycznie przebiegła pomyślnie i (_wogóle_ → w ogóle) ORT itd. Nagle gdy pierwszy raz sobie uruchomiłem (no i oczywiście w następnych było tak samo) to pokazał mi się czarny ekran a na ekranie komunikat wyglądający jak te w stylu "No signal", lecz na moim jest napisane: ATTENTION 95K / 59 HZ FREQUENCY IS OUT OF RANGE. Z racji że się zbytnio nie znam na linux'ach a chciałbym właśnie go poznać nie wiem jak sobie poradzić z tym problemem. Byłbym wdzięczny za w miarę szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 FREQUENCY IS OUT OF RANGE.Prawdopodobnie częstotliwość monitora jest inna niż to sobie wyobraził system. Poszukaj na forum haseł: xorg.conf i/lub Section "Screen" - było już kilka razy. No i chyba lepiej wyszukiwać na forum przez Google (site:fedora.pl <szukana fraza>). A tak w ogóle to zwróć uwagę na par.2. Regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi