Xrystal Napisano Marzec 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2007 instaluję najpierw kxdocker-resources a pozniej kxdocker czy to jest zle ? i jak wam zrobiles jezeli macie kxdocker ? [root@FairPC Desktop]# rpm -ivh kxdocker-resources-0.14-3.fc5.src.rpm 1:kxdocker-resources ostrzeżenie: użytkownik mockbuild nie istnieje - użyto konta root ostrzeżenie: grupa mockbuild nie istnieje - użyto grupy root ########################################### [100%] ostrzeżenie: użytkownik mockbuild nie istnieje - użyto konta root ostrzeżenie: grupa mockbuild nie istnieje - użyto grupy root pomozcie nie rozumiem tego adresu dokumentacji http://www.xiaprojects.com/www/prodotti/kxdocker/main.php to strona producenta Kxdocker ... szukam dock na gorny ekran ale bez compiz i bez beryla . czy kxdocker nie wymaga beryl, compiz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2007 Wg mnie to co widać to tylko ostrzeżenia. Najwyraźniej paczka została kiepsko przygotowana, ale pakiet jest zainstalowany. Możesz to sprawdzić rpm -qa | grep kxdocker P.S. Nie bardzo rozumiem zdanie "i jak wam zrobiles jezeli macie kxdocker ?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xrystal Napisano Marzec 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2007 Wg mnie to co widac to tylko ostrzezenia. Najwyrazniej paczka zostala kiepsko przygotowana, ale pakiet jest zainstalowany. Mozesz to sprawdzic rpm -qa | grep kxdocker P.S. Nie bardzo rozumiem zdanie "i jak wam zrobiles jezeli macie kxdocker ?" Nie bardzo rozumiem zdanie "i jak wam zrobiles jezeli macie kxdocker ?" <-- to slowo "Ktos ma kxdocker i umie zainstalowac kxdocker ale chce zobaczyc to jak zainstalowac ?" chce mi napisac krotkie zadanie i tak nie lubie pisac dlugie rpm -qa | grep kxdocker <-- nie mam juz nic problem, juz zainstalowalem przez tar.gz (automake) lol zainstalowalem program i dodatki , udalo mi .. Czemu widzimy czarny na gorny dock i tak brakowalo kde -transpercy w mojej systemie linuxsa ale nie umiem zainstalowac tego kde transpercy ?? Zobacz to ? Pomozcie , szybciej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xrystal Napisano Marzec 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2007 mam taki samo problem o przezroczystym okna Kadu .. taki same adres i wejdz to i dalej zobacz sreenshot pierwszy na post : http://www.kadu.net/forum/viewtopic.php?p=...55054908154fecf ??? czy to moze window maker ? i co dalej jak to zrobic ?? prawie jestem poczatkujacym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xrystal Napisano Marzec 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 8, 2007 to chce zmienic czarny na przezroczyste (kxdocker) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi