MitS Napisano Marzec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2007 Witam! Mam mały problem z konfiguracją graficzna fluxboxa. Otóż chcem uzyskać identyczny efekt jak tu: dolny pasek, i menu mam, ale za groma nie wiem jak uzyskać ten pasek na górze z informacjami o systemie. i jak uzyskać identycznie lekkie okienka? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2007 Ten pasek na górze to chyba jakiś apps, ale identycznie można skonfigurować torsmo. Nie wiem co masz na myśli pisząc "lekkie okienka" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucider Napisano Marzec 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2007 I przy okazji tematu dodam swoje pytanie - co mam zrobić że fluxbox wyświetlał mi polskie znaki w menu? Bo jest zamiast nich pusto i czasami aż się ciężko domyślić co tam w ogóle jest napisane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2007 Zmienić w pliku używanego stylu czcionkę we wszystkich elementach na taką, która obsługuje polskie znaki (e.g. sans). Ewentualnie to samo można zrobić (od fluxa 0.9.15) w pliku overlay, w katalogu .fluxbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi