piotreek23 Napisano Marzec 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2007 Witam mam taki problemik mały z OO z paczek RPM z Ux.pl wersja 2.1 najnowsza wszystko śmiga i bangla ale nie mogę zmienić rozmiaru czcionki w menu aplikacji jest mała jak diabli i nie reaguje na ustawienia z KDE control Center ani GTK-qt-enigne. W Gnome jak używałem to pięknie przyjmowało styl Gnoma ale w KDE nie chce. Używam Fedora 6 z KDE zamieszczam mały zrzut ekranu z OO. Kruca znalazłem Narzedzia->Opcje->Widok i wystarczy zmiejszyc(zwiekszyc) skale Dla potomnych zostawiam rozwiązane dzięki forum PLD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2007 Witam mam taki problemik mały z OO z paczek RPM z Ux.pl wersja 2.1 To co wkleiłeś wygląda spokojnie na "Arial 8pt". Ile chcesz mieć? Tak jak na obrazku Times New Roman 12pt A dlaczego z ux.pl a nie z extras + openoffice.org-langpack-pl_PL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi